Echipaj 99: Ne dorim titlul!

Echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta isi doreste titlul Cupei Dacia Ursus la finalul Raliului Iasi 600 Prista Oil, ultima etapa a sezonului competitional 2008. Cei doi sportivi sint dispusi sa sacrifice performanta pura pentru a atinge acest obiectiv.
Distribuie pe Facebook
Echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta isi doreste titlul Cupei Dacia Ursus la finalul Raliului Iasi 600 Prista Oil, ultima etapa a sezonului competitional 2008. Cei doi sportivi sint dispusi sa sacrifice performanta pura pentru a atinge acest obiectiv.

Edwin Keleti s-a aratat multumit de probele speciale dupa prima zi de recunoasteri. Traseul de la Iasi este foarte frumos cu o suprafata buna. Este un raliu cu o idee mai putin tehnic decit Tara Barsei. Ar fi un minus referitor la portiunile cu aliniamente prea lungi, dar una peste alta cred ca este o cursa frumoasa. Trebuie sa tina si vremea cu noi pentru ca starea probelor speciale sa nu se inrautateasca. In ceea ce priveste strategia noastra, e clar ca ne dorim titlul de campioni ai Cupei Dacia Ursus. Cred ca obiectivul nostru asumat la inceputul anului, de a termina in top trei, este atins. Acum ne concentram pe rezultatul finalului de an competitional si mai putin pe o reusita de etapa. Vom sacrifica performanta pura, dar vom merge suficient de repede pentru a ne asigura titlul de campioni si suficient de incet ca sa nu patim nimic si sa ajungem cu bine la finalul cursei. Tinind cont ca raliul de la Iasi este ultimul din 2008 vreau de pe acum sa le multumesc sponsorilor si sustinatorilor nostri care au fost alaturi de noi. In ceea ce-l priveste pe navigatorul meu, Victor Ponta, trebuie sa-l felicit si pe el pentru seriozitatea si daruirea de care a dat dovada in acest sezon si pentru cit de mult a reusit sa acumuleze intr-un timp relativ scurt.

Aflat in dreapta lui Edwin, Victor Ponta isi pastreaza optimismul caracteristic: Sint foarte incintat de acest raliu pe care il gasesc la fel de frumos ca si anul trecut chiar daca s-au schimbat citeva probe speciale. Sper sa fim norocosi sa cistigam Cupa, dar sigur, totul depinde de noi sa ajungem in ultimul parc inchis de la Iasi.

In sezonul 2008 Edwin Keleti si Victor Ponta sint sprijiniti de Dacia Service Cluj, singurul dealer Dacia din tara care sustine integral o masina de Cupa, alaturi de Aauto Equip, Formatis si Omniasig.

Raliul Iasi 600 Prista Oil va avea loc simbata si duminica (25-26 octombrie). Organizatorii au pregatit 16 probe speciale insumind 144 de kilometri. Simbata se vor alerga 7 probe speciale, din care ultima este o superspeciale ce va avea loc in centrul Capitalei Moldovei. Duminica se vor alerga celelalte 9 probe sosirea festiva fiind programata pentru ora 17.40.


Clasament Cupa Dacia Ursus dupa 7 etape disputate:
1. Edwin Keleti/Victor Ponta51 puncte
2. Vlad Cosma/Adrian Jucan45 puncte
3. Bogdan Samoila/ Florin Cojocaru38,5 puncte
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 23 Octombrie 2008