ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. LINIUTA cu noul Volkswagen Golf GTI si Volkswagen Golf GTD

ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. LINIUTA cu noul Volkswagen Golf GTI si Volkswagen Golf GTD
  • ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii
  • LINIUTA cu noul Volkswagen Golf GTI si Volkswagen Golf GTD
Distribuie pe Facebook

Celor doua masini Volkswagen Golf li se alatura o... a treia masina Volkswagen Golf, respectiv Volkswagen Golf GTI Clubsport.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape doi ani, noul Volkswagen Golf 8 se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se afla si o varianta Golf GTD, insotita de un motor diesel de 2.0 litri.

Cei 200 de cai putere prezenti la datorie sunt livrati doar rotilor de pe puntea fata - exclusiv printr-o transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, noul Volkswagen Golf 8 GTD nu necesita decat ~7.1 secunde pentru a rezolva problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Viteza maxima este de 245 km/h, iar consumul mediu de 4.4 litri la 100 de kilometri.

Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se mai afla, totodata, si o versiune Golf GTI - configuratia cu pricina debutand cu un motor pe benzina de 2.0 litri.

Meniul caracteristic variantei cu pricina continua cu cei 245 de cai livrati, din nou, puntii fata. Fie prin intermediul unei cutii manuale livrate alaturi de sase trepte de viteza, fie cu ajutorul unei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, evident.

Vestile bune continua cu timpul de 6.3 secunde pentru proba 0 - 100 km/h, viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora - si consumul de 6.5 litri la 100 km.

Intr-un final, daca mai era cumva nevoie de precizat, noul Volkswagen Golf 8 se mai vinde si intr-o versiune Golf GTI Clubsport. Acompaniata de un motor pe benzina de 2.0 litri, cu 300 de cai putere si cutie automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj.

Cele 5.6 secunde ale misiunii 0 - 100 de kilometri pe ora, viteza maxima limitata la 250 km/h si consumul mediu de 6.6 litri la 100 de kilometri definesc fisa tehnica.

Distribuie pe Facebook
mai multe