Unul are motor de doi litri, celalalt... de doua ori mai mare. Liniuta cu noul Volkswagen Golf R si Audi SQ7 TFSI

Unul are motor de doi litri, celalalt... de doua ori mai mare. Liniuta cu noul Volkswagen Golf R si Audi SQ7 TFSI
  • Unul are motor de doi litri, celalalt... de doua ori mai mare
  • Liniuta cu noul Volkswagen Golf R si Audi SQ7 TFSI
Distribuie pe Facebook

Volkswagen Golf R sau Audi SQ7 TFSI? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape doi ani, noul Volkswagen Golf 8 se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta R, insotita de un motor in patru cilindri.

Despre hot-hatch-ul de doi litri, cu 320 de cai putere pe ambele punti si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.7 secunde este vorba, de asemenea, si in urmatorul material video. Explicatia?

Comercializat pe piata din Romania la preturi incepand de la 42.346 de euro, noul Volkswagen Golf R a fost pus, de curand, fata in fata cu actualul Audi SQ7 TFSI. Un SUV cu motor de doua ori mai mare, pus in miscare de un V8 de patru litri si 507 cai putere.

Oferit in schimbul unei sume minime de 98.200 de euro, acelasi model din urma se bucura, la randul lui, de un sistem de tractiune integrala. De unde si acceleratia 0 - 100 de kilometri pe ora in 4.1 secunde.

Asadar, acestea fiind spuse, sa inceapa "distractia". Este duelul dintre Volkswagen Golf R si Audi SQ7 TFSI, transat cu ajutorul a patru probe diferite, de performanta: trei curse de acceleratie, una cu plecare de pe loc, celelalte doua din mers, plus un test al franelor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 24 August 2021