Chevrolet Sonic RS isi anunta prezenta in Transformers 4

Chevrolet Sonic RS isi anunta prezenta in Transformers 4
Armata de automobile ce-si va face aparitia in cea de-a patra parte a filmului Transformers ne face astazi cunostinta cu cel mai nou membru al sau: Chevrolet Sonic RS.
Distribuie pe Facebook

Nu arata la fel de infricosator precum Lamborghini Aventador LP700-4 si cu siguranta nu va fi la fel de rapid precum Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

De asemenea, suntem mai mult decat siguri pe noi atunci cand afirmam ca nu se va ridica la acelasi grad de popularite precum Chevrolet-ul Camaro SS ce-l va juca pe Bumblebee insa, chiar si asa, este de datoria noastra sa anuntam cel mai nou membru al armatei de automobile ce-si va face aparitia in filmul Transformers 4: Chevrolet Sonic RS.

Din pacate, nu avem nici un fel de informatie cu privire la specificatiile tehnice ascunse sub caroseria modificata a hatchback-ului american, motiv pentru care mergem mai departe si reamintim ca cea de-a patra parte a indragitei francize va putea fi urmarita in cinematografele din Romania si de pe intreg mapamondul incepand cu data de 27 iunie a anului viitor.

Transformers 4 - Masini

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Transformers 4 - Masini
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 17 Iunie 2013