A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. BMW a asteptat peste 100 de ani ca sa lanseze aceasta masina

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. BMW a asteptat peste 100 de ani ca sa lanseze aceasta masina
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • BMW a asteptat peste 100 de ani ca sa lanseze aceasta masina
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 81.000 de euro, conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg inca de la sfarsitul anului 2020, mult anticipata versiune de serie a conceptului Vision iNEXT a intrat de curand, zilele acestea, in productia de serie la fabrica Grupului BMW din Dingolfing. Prima masina oferita de bavarezi pe o arhitectura destinata exclusiv electricelor, noul iX este disponibil la vanzare si pe piata din Romania.

Asa cum precizam si anterior, nota de plata porneste de la putin peste 81.000 de euro, clientii avand de ales intre doua variante.

BMW iX - Productie

BMW iX - Productie

In configuratia de baza, mult anticipata versiune de serie a conceptului Vision iNEXT combina doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea neta de 71.0 de kWh, astfel ca autonomia maxima urca pana la 425 de kilometri. Acelasi iX xDrive40 se mai poate lauda si cu o putere maxima de 326 de cai, de unde si sprintul de la 0 la 100 km/h in 6.1 secunde.

Prima masina oferita de bavarezii de la BMW pe o arhitectura destinata exclusiv electricelor a pregatit inclusiv o varianta xDrive50.

Comercializata la preturi incepand de la 100.601 euro, respectiva reteta cuprinde si o autonomie de pana la 630 de kilometri, multumita bateriei cu capacitatea neta de 105.2 kWh. Propulsia este asigurata in continuare de doua motoare electrice, insa cu o putere maxima de 523 de cai, astfel ca sprintul de la 0 la 100 km/h va deveni realitate dupa 4.6 secunde.

BMW iX

BMW iX

BMW iX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze BMW iX - Productie
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2021