Cine ar fi crezut? O Kia este, pentru prima oara, Masina Anului in Europa! Cat costa in Romania

Cine ar fi crezut? O Kia este, pentru prima oara, Masina Anului in Europa! Cat costa in Romania
  • Cine ar fi crezut? O Kia este, pentru prima oara, Masina Anului in Europa!
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED. Plus display central cu diagonala de 12.3 inch.

Anuntata la inceputul primaverii trecute, prima electrica oferita de sud-coreenii de la Kia pe o platforma dedicata a reusit sa uimeasca o lume intreaga. Desemnata recent, in urma cu doar cateva zile, Masina Anului 2022 in Europa, gama cunoscuta sub denumirea EV6 se vinde - daca mai trebuia precizat, si pe piata din Romania.

Disponibila la preturi incepand de la 47.933 de euro, aceasta dispune - in versiunea de baza, de numai un singur motor electric. Ce livreaza rotilor de pe puntea spate o putere maxima de 170 de cai, dupa cate se pare.

Kia EV6 - Galerie foto

Kia EV6 - Galerie foto

Prin urmare - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de 8.5 secunde. Daca vine vorba, in schimb, despre autonomia totala, bateria de 58 kWh se traduce prin parcurgerea unor distante, cu o singura incarcare, de pana la 394 de kilometri.

Totodata, varianta entry-level a primei electrice oferite de sud-coreenii de la Kia pe o platforma dedicata a mai pregatit si o lista cu echipamente standard extrem de generoasa Ce cuprinde inclusiv faruri cu LED.

O astfel de afirmatie este valabila - asa cum mentionam anterior, si in cazul display-ului central cu diagonala de 12.3 inch. Dar si al jantelor din aliaj cu diametrul de 19 inch, senzorilor de parcare, tapiteriei realizate dintr-o combinatie de piele sintetica si stofa, instrumentelor de bord digitale si configurabile, luminilor ambientale.

Gama cunoscuta sub denumirea EV6 se mai vinde, pe aceeasi piata din Romania, si intr-o versiune cu o putere maxima de 238 de cai pe puntea spate. Acompaniata de o baterie de 77.4 kWh - potrivit configuratorului local.

Masina Anului 2022 in Europa mai pune la dispozitia clientilor si doua variante cu cate doua motoare electrice si tractiune integrala. Una cu 235 de cai, alimentata de o baterie de 58 kWh - ce porneste de la 52.493 de euro, si alta cu 325 de cai putere, livrata la pachet impreuna cu bateria mai generoasa, de 77.4 kWh, inutil de spus.

Kia EV6 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (114) Poze Kia EV6 - Galerie foto
mai multe