Cine ar fi crezut? O Kia este, pentru prima oara, Masina Anului in Europa! Cum arata in realitate

Cine ar fi crezut? O Kia este, pentru prima oara, Masina Anului in Europa! Cum arata in realitate
  • Cine ar fi crezut?
  • O Kia este, pentru prima oara, Masina Anului in Europa!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la 47.933 de euro - conform configuratorului local.

Anuntata la inceputul primaverii trecute, prima electrica asamblata de Kia pe o platforma dedicata a reusit sa impresioneze o lume intreaga. Desemnata recent, in urma cu numai cateva zile, Masina Anului 2022 in Europa, gama comercializata sub denumirea EV6 se remarca - la exterior, in special prin farurile supradimensionate.

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici ornamentele finisate intr-o nuanta lucioasa de negru sau stopurile unite cu o banda iluminata de LED-uri, daca mai era cumva nevoie de o astfel de mentiune.

Kia EV6 - Galerie foto

Kia EV6 - Galerie foto

In cabina - de cealalta parte a portierelor, Masina Anului 2022 in Europa mizeaza pe doua display-uri color, de 12.3 inch fiecare, pentru afisarea tuturor informatiilor si detaliilor, prima electrica asamblata de Kia pe o platforma dedicata beneficiind - prin urmare, si de instrumente de bord digitale. Si configurabile, inutil de precizat.

Gama comercializata sub denumirea EV6 a mai pregatit, totodata, si scaune fata cu functie de ventilatie, bancheta spate incalzita, instalatie audio de la Meridian, afisaj pe parbriz cu realitate augmentata etc.

Sub capota, propulsia este asigurata - in functie de piata de desfacere, de unul sau doua motoare electrice, cu puteri maxime cuprinse intre 170 si 585 de cai. Drept urmare - cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea si in 3.5 secunde, potrivit unui comunicat oficial de presa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (114) Poze Kia EV6 - Galerie foto
mai multe