Cumperi una si mergi gratis. Skoda a lansat in Romania masina care consuma doar 1,2 la suta

Cumperi una si mergi gratis. Skoda a lansat in Romania masina care consuma doar 1,2 la suta
  • Cumperi una si mergi gratis: Skoda a lansat in Romania masina care consuma doar 1,2 la suta
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si ecran central de opt inch, conform configuratorului oficial
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si ecran central de zece inch, conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg acum mai bine de 12 luni, la sfarsitul toamnei anului 2019, cea mai recenta generatie a celebrei Skoda Octavia se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor de pe piata din Romania se regaseste, mai nou, si o varianta PHEV, care se remarca in special prin consumul mediu de carburant, de doar 1.2 litri la 100 de kilometri.

Acompaniata de o motorizare de 1.4 litri, turbo, pe benzina, si un motor electric cu o baterie de 13.0 kWh, respectiva masina se mai poate lauda, de asemenea, si cu un total de aproximativ 204 CP, plus 350 de Nm.

Fisa cu specificatii tehnice a versiunii vandute sub denumirea de Skoda Octavia iV, la preturi incepand de la putin peste 31.850 de euro, continua cu o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 7.7 secunde. Aceeasi varianta PHEV mai are de anuntat si o viteza maxima de 220 de kilometri pe ora, potrivit informatiilor si detaliilor pe care compania producatoare le-a trecut in cadrul brosurii oficiale.

In ceea ce priveste lista cu dotari si echipamente standard, respectiva masina este insotita inclusiv de o cutie automata cu sase rapoarte si dublu ambreiaj, plus un set de jante din aliaj de 18 inch, cu design Perseus.

Cea mai recenta generatie a celebrei Skoda Octavia mai ofera, fara niciun fel de costuri suplimentare, in aceeasi configuratie PHEV, si faruri cu LED, si instrumente de bord digitale. Din peisaj nu lipsesc insa nici scaunele fata cu functie de incalzire, senzorii de parcare spate, display-ul tactil cu diagonala de 25.4 centimetri, sistemul audio cu opt boxe sau tehnologiile de ultima ora Front Assistant, Lane Assist etc.

Skoda Octavia 4
Skoda Octavia 4
Skoda Octavia 4
Skoda Octavia 4
Skoda Octavia 4
Skoda Octavia 4
Skoda Octavia 4
Skoda Octavia 4
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Skoda Octavia 4
mai multe