Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Cat costa

Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Cat costa
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus display central cu diagonala de 12.3 inch.

Prezentata publicului larg in urma cu circa jumatate de an, varianta europeana a noului Sportage se vinde, zilele acestea, in multiple savori si configuratii. Printre optiunile puse de Kia la dispozitia cumparatorilor sai se numara, mai mult sau mai putin surprinzator, si o versiune plug-in hybrid.

Disponibila la preturi incepand de la 44.390 de euro, daca vine vorba cumva despre piata din Germania, respectiva masina combina o unitate turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri, pe benzina, cu un motor electric si o baterie litiu-ion polimer de 13.8 kWh pentru 265 CP.

Kia Sportage PHEV

Aceeasi Kia Sportage PHEV se mai poate lauda, totodata, si cu o cutie automata in sase rapoarte, si cu tractiune integrala, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza 8.2 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza de top de 191 de kilometri pe ora.

Si mai interesanta este insa valoarea din dreptul consumului mediu de carburant, respectiva aroma promitand sa parcurga distanta de 100 de kilometri cu 1.1 litri de benzina, reusita ce se datoreaza, inutil de mentionat, si autonomiei electrice de 70 de kilometri, conform fisei tehnice.

Varianta europeana a noului Sportage va mai oferi clientilor ce opteaza pentru versiunea plug-in hybrid inclusiv o lista cu dotari standard extrem de generoasa. Ce cuprinde, dupa cum precizam si anterior, la inceputul acestui material, si faruri cu LED, plus display central cu diagonala de 12.3 inch.

Reteta de 44.390 de euro a respectivei masini de la Kia mai propune, printre altele, si jante din aliaj pe 19 inch, camera video pentru marsarier, senzori de parcare fata si spate, climatizare cu reglare a temperaturii pe trei zone, lumini ambientale, pilot automat adaptiv. Si asa mai departe.

Kia Sportage PHEV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Kia Sportage PHEV
mai multe