Noul Mercedes S-Class va fi primul automobil din lume care ofera aceasta dotare. Cum functioneaza sistemul

Noul Mercedes S-Class va fi primul automobil din lume care ofera aceasta dotare. Cum functioneaza sistemul
  • Noul Mercedes S-Class va fi primul automobil din lume care ofera aceasta dotare
  • Cum functioneaza airbag-ul care protejeaza pasagerii spate intr-un accident frontal
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul model de lux al companiei din Stuttgart va debuta oficial chiar la inceputul lunii viitoare, pe data de 2 septembrie.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, uneori chiar fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie, noul Mercedes S-Class W223 se anunta a fi cel mai avansat automobil din toate timpurile. Printre echipamentele pe care mult anticipatul model de lux al companiei din Stuttgart le va oferi clientilor se numara inclusiv primul airbag capabil sa protejeze ocupantii locurilor spate in cazul unui accident frontal, dupa cum precizam si in urma cu aproximativ doua saptamani.

Cum functioneaza sistemul de siguranta respectiv, ei bine... aflam din urmatorul material video, publicat de curand pe celebra platforma Facebook.

Noul Mercedes S-Class W223, a carei lansare oficiala a fost programata pentru data de 2 a lunii septembrie, se va putea lauda si cu alte tehnologii oferite in premiera absoluta, precum afisajul pe parbriz cu realitate augmentata. De asemenea, din dotarea mult anticipatului model de lux al companiei din Stuttgart nu vor lipsi nici instrumentele de bord cu aspect 3D, directia integrala ori suspensia E-Active Body Control, ce ridica garda la sol cu cateva zeci de milimetri in cazul unui impact lateral.

Mercedes S-Class: Primele poze

Mercedes S-Class: Primele poze

Mercedes S-Class: Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mercedes S-Class: Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 12 August 2020