Brosura noului E-Class Coupe ne arata viitorul rival al Seriei 6 complet necamuflat

Brosura noului E-Class Coupe ne arata viitorul rival al Seriei 6 complet necamuflat
  • Mai multe pagini din brosura oficiala a noului Mercedes E-Class Coupe au ajuns pe internet
  • Viitorul rival al BMW Seriei 6 ne intampina - atat la exterior, cat si la interior, alaturi de un design familiar
  • Gama de motorizari cuprinde patru motorizari turbo, trei pe benzina si una singura pe motorina
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu va debuta in mod oficial mai devreme de mijlocul acestei saptamani, versiunea in doua usi a noului Mercedes E-Class ne dezvaluie toate secretele sale tehnice si estetice... inca de astazi.

Surprinsa pana acum doar in compania unei caroserii camuflate, mult anticipata versiune Coupe a noului Mercedes E-Class W213 se vede astazi nevoita sa renunte la toate secretele sale de ordin tehnic si estetic.

Motivul? Mai multe pagini din brosura oficiala a viitorului rival pentru BMW Seria 6 au fost scanate si publicate pe internet, respectivele materiale dezvaluindu-ne atat liniile, respectiv formele caroseriei, cat si valorile caracteristice gamei de motorizari.

Fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, versiunea in doua usi a noului Mercedes E-Class - despre care anumite voci sustin ca va debuta in mod oficial peste numai doua zile, ne intampina la exterior alaturi de un design familiar, cu aroma de C si S-Class Coupe.

Mercedes E-Class Coupe - Brosura

Mercedes E-Class Coupe - Brosura

Mercedes E-Class Coupe - Brosura

Cele doua modele anterior mentionate reprezinta principala sursa de inspiratie inclusiv la nivel de interior, viitorul rival pentru BMW Seria 6 propunand astfel ceasuri de bord digitale si guri de ventilatie - in numar de patru, rotunde.

In ceea ce priveste gama de motorizari, brosului noului Mercedes E-Class Coupe anunta trei optiuni in patru cilindri si una V6, clientii automobilului german putand opta la momentul lansarii pentru puteri cuprinse intre 184 si 333 CP.

Daca vine vorba, in schimb, despre catalogarea propulsoarelor in cauza dupa tipul de carburant, avem trei benzinare si un singur diesel, in timp ce capacitatea cilindra a unitatilor oferite se invarte intre doi si trei litri.

Vrei sa vorbim despre consum si performante? Cel mai eficient model este, bineinteles, E-ul 220 d, care are nevoie de pana la 4.6 litri de motorina pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri.

Preferi viteza? Atunci afla ca varianta E 400 4Matic reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 5.3 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi nestingherit incursiunea pana la 250 de kilometri pe ora.

Aspectul tehnic propus de viitorul rival al BMW Seriei 6 se incheie, in cele din urma, cu o transmisie automata in noua rapoarte - regasita in pachetul standard al fiecarei motorizari, si un sistem de tractiune spate sau integrala, in functie de motorul pentru care s-a optat.

Mercedes E-Class Coupe - Brosura

Mercedes E-Class Coupe - Brosura

Mercedes E-Class Coupe - Brosura

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mercedes E-Class Coupe - Brosura
mai multe