Cumperi una si mergi gratis. Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania consuma doar 1,8 la suta

Cumperi una si mergi gratis. Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania consuma doar 1,8 la suta
  • Cumperi una si mergi gratis: Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania consuma doar 1,8 la suta
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri Full LED, climatizare automata si instrumente de bord digitale
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri Full LED, climatizare automata, plus instrumente de bord digitale si configurabile.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de 24 de luni, la inceputul toamnei anului 2018, prima generatie a masinii comercializate de compania SEAT sub numele de Tarraco se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara - asa cum era, de altfel, de asteptat - si o varianta cu propulsie plug-in hybrid, care combina o motorizare 1.4 TSI cu un motor electric si o baterie litiu-ion cu capacitatea de 13kWh, potrivit producatorului spaniol.

In aceasta formula, SUV-ul asamblat la fabrica Volkswagen din Wolfsburg ofera pana la 245 de cai putere si 400 Nm, livrati exclusiv rotilor de pe puntea fata, prin intermediul transmisii cutii automate, de tip DSG, cu sase rapoarte.

SEAT Tarraco e-HYBRID

Asa se face ca versiunea de motorizare prezentata. chiar saptamanile trecute, sub denumirea de SEAT Tarraco eHybrid reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 7.5 secunde. Aceeasi varianta PHEV a masinii spaniole - care, pe piata din Romania, se vinde la preturi incepand de la aproape 39.350 de euro, se mai poate lauda si cu o viteza maxima de 205 km/h, dar si cu un consum mediu de carburant de 1,8 litri la 100 de kilometri, masurat conform standardelor WLTP.

Respectiva formula a SUV-ului asamblat la fabrica Volkswagen din Wolfsburg cuprinde inclusiv o echipare standard extrem de bogata, cu faruri full LED, climatizare automata, plus instrumente de bord digitale si configurabile.

Totodata, versiunea cu propulsie plug-in hybrid a masinii comercializate de SEAT sub numele de Tarraco se mai poate lauda - din seria fara costuri suplimentare - si cu suspensie adaptiva, jante din aliaj pe 19 inch sau sistem de infotainment cu display tactil de 23.3 centimetri. Aceeasi varianta eHybrid a masinii constructorului spaniol mai dispune si de proiectoare de ceata cu functie Cornering, o tapiterie realizata din stofa si alcantara, lumini ambientale, camera video pentru marsarier s.a.m.d.

SEAT Tarraco e-HYBRID

SEAT Tarraco e-HYBRID

SEAT Tarraco e-HYBRID

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze SEAT Tarraco e-HYBRID
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2021