Daca n-ai bani de BMW Seria 4, asta e masina ta. Galerie FOTO completa

Daca n-ai bani de BMW Seria 4, asta e masina ta. Galerie FOTO completa
  • Daca n-ai bani de BMW Seria 4, asta e masina ta
  • Galerie FOTO completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la doar 37.366 de euro, conform configuratorului oficial.

Anuntata inca de la jumatatea verii anului curent, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii comercializate de compania BMW sub denumirea de Seria 2 Coupe a revenit de curand, chiar zilele acestea, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii producatorului bavarez au publicat peste o suta de fotografii noi de la interiorul si, totodata, exteriorul celui mai accesibil produs RWD din gama.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania - la preturi incepand de la suma de 37.366 de euro, respectiva reteta isi va intampina clientii, momentan, in numai trei versiuni diferite, cu varianta de baza 220i gazduind in compartimentul motor un I4 de doi litri si undeva in jurul a 184 de cai.

BMW Seria 2 Coupe - Galerie foto

Lista cu optiuni pe benzina continua cu o configuratie dedicata amatorilor de inalta performanta, botezata M240i xDrive. Ce impresioneaza in special prin propulsorul I6 de trei litri si aproximativ 374 de cai putere, capabil sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 4.3 secunde, conform primelor informatii si detalii date publicitatii.

De asemenea, cea de-a doua generatie a masinii oferite sub numele de BMW Seria 2 Coupe a mai pregatit si o aroma 220d - caracterizata de un diesel I4 de doi litri si 190 de cai, plus tehnologie MHEV de 11 cai putere, potrivit brosurii publicate pe site-ul oficial al companiei producatoare.

Fiecare versiune de motorizari se bucura, in standard, de o transmisie automata cu opt rapoarte si convertizor de cuplu, fara costuri suplimentare fiind disponibile, iar acum facem referire la varianta de baza, si jantele din aliaj cu diametrul de 17 inch, si tapiteria realizata dintr-o combinatie de piele sintetica si material textil, si pilotul automat cu functie de franare. Iar lista poate continua aproape la nesfarsit.

BMW Seria 2 Coupe - Galerie foto

BMW Seria 2 Coupe - Galerie foto

BMW Seria 2 Coupe - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (113) Poze BMW Seria 2 Coupe - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2021