Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina germana are 300 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv climatizare automata, plus blocuri optice fata si spate cu LED.

Anuntata la inceputul toamnei trecute, cea mai recenta iteratie a gamei Audi Q2 se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, mai mult sa mai putin surprinzator, si o varianta de performanta, disponibila - mai nou - si cumparatorilor de pe piata din Romania.

Acompaniata de indicativul SQ2, impresionanta masina a companiei germane iese numaidecat in evidenta datorita spoilerelor fata si spate agresiv stilizate din dotare, oferite alaturi de jante pe 18 inch.

Audi SQ2 Facelift

Audi SQ2 Facelift

Seria vestilor bune continua la interior, acolo unde noul Audi SQ2 Facelift a pus la punct o reteta care cuprinde inclusiv un volan in trei spite si scaune sport. Plus un sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii, pe doua zone, un display central cu diagonala de sapte inch si diferite ornamente realizate din aluminiu mat.

Sub capota, principala atractie o reprezinta motorizarea turbo de doi litri, cu patru cilindri in linie, proiectata pentru a livra tuturor celor patru roti aproximativ 300 de cai putere si 400 de Newton-Metri.

In varianta de performanta SQ2, mult anticipata versiune imbunatatita a gamei Audi Q2 porneste de la putin peste 42.550 de euro. Nota finala de plata depaseste insa cu usurinta 45.000 de euro odata ce clientul se apuca sa bifeze si o vopsea metalizata, o tapiterie din piele fina, instrumente de bord digitale si alte optionale.

Audi SQ2 Facelift

Audi SQ2 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Audi SQ2 Facelift
mai multe