Japonezii au publicat acum toate pozele posibile si imposibile: acesta este noul Subaru WRX! Cat costa

Japonezii au publicat acum toate pozele posibile si imposibile: acesta este noul Subaru WRX! Cat costa
  • Japonezii au publicat acum toate pozele posibile si imposibile.
  • Acesta este noul Subaru WRX!
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Printre dotarile oferite in standard se numara inclusiv o pereche de faruri cu LED. Plus jante pe 17 inch cu anvelope de vara si un set de doua ecrane tactile la nivelul consolei centrale - fiecare cu diagonala de sapte inch, potrivit unui comunicat de presa.

Lansat cu surle si trambite la inceputul toamnei trecute - in urma cu aproape jumatate de an, cel mai nou Subaru WRX din istorie a revenit de curand, chiar zilele acestea, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: japonezii au publicat - intr-un final, primele informatii si detalii oficiale cu privire la preturile de vanzare.

Disponibil peste Ocean, pe piata din SUA, in schimbul unei sume minime de 29.105 dolari, respectivul model mizeaza, daca mai era necesara o asemenea precizare, pe un propulsor boxer cu patru cilindri si o capacitate de 2.4 litri. Ce dezvolta undeva in jurul a 271 de cai, dupa cum mentionam si anterior.

Subaru WRX

Mai scump cu aproximativ 1.610 dolari decat precedesorul sau, dar mai ieftin decat duo-ul compus din Volkswagen Jetta GLI si Hyundai Elantra N - vehicule ce pornesc de la 30.995 si 31.900 de dolari, cel mai nou Subaru WRX din istorie se bucura in standard de o transmisie manuala cu sase rapoarte. Anunta oficialii japonezi.

Respectivul model mai ofera, in schimbul aceleiasi sume de 29.105 dolari, inclusiv o pereche de faruri cu LED. Plus jante pe 17 inch cu anvelope de vara si, dupa cum precizam anterior, la inceput de material, un set de doua ecrane tactile la nivelul consolei centrale - fiecare cu diagonala de sapte inch.

Cel mai nou Subaru WRX din istorie mai dispune, oarecum inutil de mentionat, si de tractiune integrala, climatizare cu reglare automata a temperaturii, de geamuri cu actionare electrica, de Apple CarPlay si Android Auto, de bancheta rabatabila, de camera video pentru marsarier. Si nu numai - potrivit unui comunicat de presa.

Subaru WRX

Subaru WRX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze Subaru WRX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2022