Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua generatie. Cum arata in realitate

Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua generatie. Cum arata in realitate
  • Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua generatie
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie o gama formata exclusiv din motorizari pe benzina, cu cea mai potenta unitate dintre toate oferind pana la de 300 cai si 359 Nm.

O luna si jumatate. Doar atat a trecut de cand Kia a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului K8 insa, cu toate acestea, masina proiectata pentru a concura cu BMW Seria 5 a fost surprinsa deja, de curand, pe strazile Asiei.

Privita din fata, berlina cu alura de fastback si dotari de lux care reimprospateaza oferta companiei sud-coreene se remarca in special prin grila supradimensionata, cu design unic, a radiatorului.

Kia K8 - Poze reale

Kia K8 - Poze reale

Lista atractiilor principale continua cu blocurile optice inguste si capota bombata a motorului, acompaniate la nivelul profilului lateral de un set jante uriase din aliaj. In partea din spate, noua Kia K8 vine cu stopuri unite de o banda iluminata.

In cabina, berlina cu alura de fastback si dotari de lux care reimprospateaza oferta companiei sud-coreene dispune si de o tapiterie din piele fina, insotita de cusaturi realizate sub forma de carouri.

De asemenea, din primele fotografii si informatii oficiale publicate de Kia mai reiese ca noul K8 se va bucura si de doua ecrane color uriase. Masina proiectata pentru a concura cu BMW Seria 5 mai vine si cu un sistem audio de la Meridian.

Aceeasi berlina cu alura de fastback si dotari de lux care reimprospateaza oferta companiei sud-coreene a mai pregatit, intr-un final, si o gama formata exclusiv din motorizari pe benzina.

Cea mai potenta optiune pusa la dispozitia cumparatorilor noii Kia K8 consta intr-o unitate 3.5 GDI, capabila sa livreze rotilor pana la 300 CP si 359 Nm. Cu ajutorul unei transmisii automate cu opt rapoarte, daca mai era nevoie de precizat.

Kia K8 - Poze reale

Kia K8 - Poze reale

Kia K8 - Poze reale

Kia K8 - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Kia K8 - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2021