Vine in Europa sa se bata cu Clio RS si Polo GTI. Galerie foto completa

Vine in Europa sa se bata cu Clio RS si Polo GTI. Galerie foto completa
  • Vine in Europa sa se bata cu Clio RS si Polo GTI
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la suma de 24.990 de euro, potrivit ultimelor informatii si detalii oficiale.

Anuntata in urma cu mai bine de 12 luni - inca de la sfarsitul anului 2020, prima versiune de performanta a masinii botezate Hyundai i20 a revenit de curand - chiar la inceputul acestei saptamani, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia?

Conducerea companiei producatoare a publicat, in dimineata zilei de astazi, zeci de fotografii proaspete cu interiorul si, de asemenea, exteriorul variantei i20 N.

Disponibila la preturi incepand de la suma de 24.990 de euro - daca vine vorba despre piata din Germania, aceasta se remarca in special prin spoilerele fata/spate agresiv stilizate. Nu vor trece insa neobservate nici jantele din aliaj - pe 18 inch.

Hyundai i20 N - Galerie foto

Hyundai i20 N - Galerie foto

Reteta specifica departamentului exterior continua cu perechea de praguri laterale proeminente, cu eleronul pentru plafon si evacuarea de dimensiuni generoase.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, prima varianta de performanta a masinii botezate Hyundai i20 vine cu scaune sport. Plus volan in trei spite, instrumente de bord digitale, tapiterie speciala si cusaturi contrastante - de culoare albastra.

Sub capota, propulsia este asigurata de un motor turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri, pe benzina, ce dezvolta undeva in jurul a 204 cai putere.

O cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza - impreuna cu un diferential LSD disponibil in mod optional - contra cost, pachetul tehnic. Specific primei variantei de performanta a masinii botezate Hyundai i20.

Lista atractiilor principale se incheie cu timpul de 6.2 secunde necesar sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie blocata la podea.

Hyundai i20 N - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Hyundai i20 N - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Decembrie 2021