S-a strecurat la petrecerea oficiala si a pozat masina asteptata de toata lumea

S-a strecurat la petrecerea oficiala si a pozat masina asteptata de toata lumea
  • Noul Aston Martin DBS Superleggera a fost fotografiat in ASIA
  • Automobilul britanic imprumuta anumite detalii de la Vantage
  • Modelul va fi pus in miscare de o motorizare V12 cu 700 CP
Distribuie pe Facebook

Sub interminabila capota a sportivei britanice s-ar ascunde o motorizare cu 12 cilindri in V si doua turbine, capabila sa dezvolte undeva in jurul a 700 de cai putere.

Succesul inregistrat de noul Vantage le-a dat aripi britanicilor de la Aston Martin. Oficialii companiei din Gaydon cauta zilele acestea clienti pentru viitorul DBS Superleggera, cea mai recenta oprire avand loc in Asia.

De pe continentul asiatic vine, de altfel, si prima imagine a modelului care inlocuieste actualul Vanquish. Unul dintre invitati a incaltat toate protocoalele, scotand telefonul si realizand acest cadru, devenit intre timp viral.

Fotografiat din fata, mult anticipatul Aston Martin DBS Superleggera prezinta o grila a radiatorului de dimensiuni generoase, asa cum intalnim si pe noul Vantage. Farurile, in schimb, ne aduc aminte de gama DB11.

In partea laterala a caroseriei, urmasul actualului Vanquish este acompaniat de praguri proeminente, prize de aer suplimentare si, nu in ultimul rand, jante in cinci spite duble. Totodata, nu putem trece cu vederea nici aripile bine conturate.

Cum arata posteriorul si alaturi de ce surprize isi intampina noul Aston Martin DBS Superleggera clientii la interior, ei bine... ramane doar un mister la momentul acesta. Lucru partial adevarat si despre motorizare.

O motorizare care ar trebui sa aiba insa 12 cilindri in V, doua turbine si capacitatea de 5.2 litri, potrivit zvonurilor. Plus, daca este sa ne luam inca o data dupa speculatii, undeva in jurul a 700 CP, exact cat un Aventador pre-facelift.

Noul Aston Martin DBS Superleggera ar putea debuta oficial chiar inainte de sfarsitul acestei veri. Initial intr-o versiune Coupe, o varianta cu plafon retractabil - botezata Volante, fiind asteptata in anii ce vor urma.

Aston Martin DBS Superleggera - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe