1.6 turbo. 370 cai putere. Hyundai Veloster. Fox Marketing. SEMA 2013!

1.6 turbo. 370 cai putere. Hyundai Veloster. Fox Marketing. SEMA 2013!
  • Fox Marketing modifica pentru SEMA 2013 modelul Hyundai Veloster Turbo
  • Lista cu imbunatatiri vizeaza atat aspectul vizual, cat si aspectul tehnic
  • Propulsorul 1.6 turbo ascuns sub capota dezvolta acum nu mai putin de 370 CP
Distribuie pe Facebook

Desfasurata in Las Vegas, in perioada 5 - 8 noiembrie, editia din acest an a SEMA Show ne asteapta cu numeroase proiecte de tuning, care mai de care mai impresionante.

Avem anuntate, pana la acest moment, un exemplar Hyundai Genesis Coupe de 1.000 cai putere, o surpriza clasica semnata HRE si cu 1.200 cai putere ascunsi sub capota, un Ford Mustang clasic, cu motor de NASCAR, dar si 20 de proiecte de tuning anuntate de divizia de tuning Mopar. Nu vor lipsi din peisaj, de asemenea, nici automobilele exotice - acest Porsche 991 modificat de Misha Designs reprezentand un bun exemplu, dar nici hatchback-urile de inalta performanta.

Pe langa Hyundai-ul Veloster Turbo inzestrat cu 250 cai putere de specialistii EGR Group, iubitorii de hot-hatch-uri prezenti in cadrul editiei din acest an a SEMA Show vor mai putea admira un al doilea exemplar upgradat al modelului sud-coreean de performanta. Vorbim mai exact de un Hyundai Veloster Turbo care, in urma unui tratament operat de americanii de la Fox Marketing, promite sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 370 cai putere - un plus de aproximativ 170 CP comparativ cu versiunea standard!

Dar asta nu e tot. Pe langa turbina BorgWarner EFR 6258, sistemul de injectie cu apa / metanol de la AEM, admisia din aluminiu, sistemul de evacuare sport si unitatea de control regasite in compartimentul motor, lista cu bunatati propusa de noul Hyundai Veloster Turbo by Fox Marketing mai include si o suspensie ajustabila de tip coilover, plus un sistem de franare cu discuri de 13.6 inci si etriere cu sase pistonase.

In ceea ce priveste aspectul vizual, hot-hatch-ul sud-coreean impresioneaza in special prin aripile sale proeminente, ce ascund acum jante de dimensiuni generoase cu design in 11 spite. De asemenea, nu vor trece neobservate nici prelungirile atasate atat spoilerelor fata si spate, cat si prelungirilor laterale, sau caroseria finisata in doua culori, meniul Fox Marketing pentru Hyundai Veloster Turbo incheindu-se cu scaunele Takata si centurile de tip ham regasite la nivelul interiorului.

Hyundai Veloster Turbo by Fox Marketing

Distribuie pe Facebook
mai multe