Masina cu motor de 3.0 litri si 530 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 3.0 litri si 530 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 3.0 litri si 530 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza mai putin de 5.4 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani - inca de la jumatatea verii lui 2018, prima generatie a masinii comercializate sub denumirea de Audi Q8 se vinde la momentul de fata - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta pe nume Q8 60 TFSI e quattro, acompaniata de un sistem de propulsie plug-in hybrid - evident.

Insotita de o unitate V6 TFSI, respectiva creatie lucreaza alaturi de un motor electric si o transmisie automata cu opt rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 462 CP, conform brosurii oficiale.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 102.000 euro, aceeasi versiune 60 TFSI e quattro a primului Audi Q8 se mai poate lauda, mai nou, si cu cateva imbunatatiri din partea specialistilor ABT Sportsline. Cu jantele din aliaj de pana la 23 de inch promitand sa atraga toate privirile, urmate de prelungirile proeminente si prizele de aer atasate spoilerelor fata si spate si aripilor laterale.

Lista upgrade-urilor de ordin stilistic continua de cealalta parte a portierelor, acolo unde clientii variantei cu sistem de propulsie plug-in hybrid vor fi intampinati de un set cuprinzator de elemente din fibra de carbon.

Seria vestilor bune culmineaza cu modificarile aplicate motorizarii de 3.0 litri - ce se traduc printr-o crestere a puterii maxime de la 340 la 408 CP. Rezultatul: cu pedala de acceleratie la podea, proprietarii noului Audi Q8 60 TFSI e quattro vor avea sub control 530 CP, suficient pentru ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea in mai putin de 5.4 secunde - timpul caracteristic configuratiei standard.

ABT Q8 TFSI E

ABT Q8 TFSI E

ABT Q8 TFSI E

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze ABT Q8 TFSI E
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2021