Nemtii au vrut sa impace si capra, si varza, asa ca au scos aceasta masina. GALERIE FOTO COMPLETA

  • Nemtii au vrut sa impace si capra, si varza, asa ca au scos aceasta masina
  • Jantele cu design multispita, caroseria in doua culori si insertiile de piele fina se numara printre principalele atractii prezente in cazul de fata
Distribuie pe Facebook

Jantele din aliaj cu design multispita, caroseria in doua culori, dar si omniprezentele accente de piele fina se numara printre principalele atractii prezente in cazul de fata.

Sute de cai putere si performante la superlativ... impachetate intr-un aspect luxos, rezervat celor mai rafinate si elegante limuzine? Fa cunostinta cu noul proiect HGLE Coupe de la Hofele, a carei caroserie in doua culori - alaturi de jantele cu design multispita - ne duce cu gandul la actualul Mercedes-Maybach GLS 600.

Modificarile aduse masinii proiectate pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X6 sau Audi Q8 continua la interior, acolo unde nemtii au pregatit o combinatie de piele fina si Alcantara.

Mercedes GLE Coupe de la Hofele

Mercedes GLE Coupe de la Hofele

Clientii trebuie sa stie insa ca pot opta pentru orice material si nuanta in cazul in care prefera sa-si transforme noul Mercedes GLE Coupe in... Hofele HGLE Coupe. La fel cum pot opta si pentru diferite marimi / stiluri la nivel de jante din aliaj, cele din aceste fotografii reprezentand doar o mica parte dintr-un intreg.

Imbunatatirile tehnice lipsesc, aparent, din peisaj, partea pozitiva fiind ca masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q8 si BMW X6 se bucura inclusiv de versiuni sport.

Variantele de performanta Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupe, Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupe si Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupe se anunta solutia ideala pentru persoanele care prefera, din diferite motive, o sportiva in "trupul" unui SUV, cea din urma optiune oferind pana la... 634 CP.

Mercedes GLE Coupe de la Hofele

Mercedes GLE Coupe de la Hofele

Mercedes GLE Coupe de la Hofele

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes GLE Coupe de la Hofele
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 August 2020