BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004. Noua generatie, surprinsa in teste la Nurburgring

BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004. Noua generatie, surprinsa in teste la Nurburgring
  • BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004
  • Noua generatie, surprinsa in teste la Nurburgring
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar fi fost programata abia pentru anul viitor - conform celor mai recente zvonuri si speculatii.

Prezentat publicului larg in urma cu mai putin de 12 luni, noul BMW M4 Coupe se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara chiar si o varianta cu tractiune integrala in dotarea standard - disponibila in premiera absoluta.

Aceeasi masina cunoscuta pasionatilor sub numele de cod G82 ar putea - totodata, marca revenirea unei denumiri pe care conducerea marcii cu sediul in Munchen nu a mai folosit-o de peste o decada si jumatate, din 2004.

In cazul in care nu ai aflat inca, mai multe zvonuri si speculatii recente anunta ca noul BMW M4 Coupe va fi comercializat si intr-o versiune CSL. Varianta respectiva nu va ajunge insa in showroom-uri - ce-i drept, mai devreme de anul viitor, potrivit informatiilor si detaliilor mentionate anterior.

Lipsa certitudinilor cu privire la masina asteptata de intreaga planeta vizeaza, deloc surprinzator, si fisa cu specificatii tehnice - cu mentiunea ca nu trebuie neaparat sa fii un geniu pentru a realiza prezenta motorului I6.

Asemeni vechiului M3, versiunea CSL a noului BMW M4 Coupe ar trebui sa ofere - pe langa un plus de putere, chiar si un minus de kilograme. Reteta caracteristica variantei respective ar urma sa aduca cu sine si o suspensie modificata complet, si un sistem de franare imbunatatit, printre altele.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2021