Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Renault pregateste o versiune imbunatatita ca sa fure clientii de Passat

  • Renault pregateste o versiune imbunatatita a actualului Talisman
  • Noul model a fost surprins partial camuaflat la nivel de caroserie
  • Debutul oficial ar putea avea loc chiar in toamna acestui an
Distribuie pe Facebook

Intrata intr-un con serios de umbra, prima generatie a francezului Talisman se pregateste de o revenire spectaculoasa. Chiar din toamna acestui an, daca ultimele zvonuri se adeveresc.

Lansarea unui nou Peugeot 508 si aplicarea unui facelift actualului Volkswagen Passat i-a facut pe oficialii Renault sa priveasca oarecum cu reticenta in viitorul primului Talisman din istorie. Dupa mai multe dezbateri si discutii in contradictoriu, conducerea companiei din Hexagon a decis: sa inceapa dezvoltarea unei versiuni imbunatatite a modelului de clasa medie.

Asteptata sa debuteze chiar in perioada urmatoare, cel mai probabil cu ocazia Salonului Auto International organizat la Frankfurt in perioada 12 - 22 septembrie, aceasta a fost surprinsa de curand in teste. Cu un camuflaj generos aplicat partii frontale si posterioare, semn ca marile schimbari vor "lovi" nu doar spoilerele, ci si blocurile optice ori grila radiatorului, de exemplu.

Din pacate, imaginile interioare lipsesc momentan din peisaj, insa presa de specialitate mizeaza pe o serie de modificari inspirate de generatia cu numarul cinci a compactei Clio. In plus, este de asteptat ca versiunea imbunatatita a actualului Renault Talisman sa primeasca inclusiv noi optiuni la nivel de ornamente, tapiterii si, de ce nu, dotari pentru confort / siguranta.

Cat despre gama de motorizari, numai timpul ne poate spune daca modelul francez de clasa medie se va putea lauda (ori ba) cu cateva optiuni proaspete si la acest nivel. Daca este sa ne intrebi pe noi, exista cateva argumente de necombatut pentru ca automobilul companiei din Hexagon sa revina pe piata si alaturi de motorul 1.3 turbo dezvoltat alaturi de Mercedes.

Renault Talisman Facelift - Poze spion

Renault Talisman Facelift - Poze spion

Renault Talisman Facelift - Poze spion

Renault Talisman Facelift - Poze spion

Sursa Foto: automobile-magazine.fr

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Renault Talisman Facelift - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2019