Noua masina de la VW a fost surprinsa camuflata in Peugeot. FOTO ca sa te convingi si singur

  • Noua masina de la VW a fost surprinsa camuflata in Peugeot
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Varianta finala a prototipului scos pe strazile Europei, in teste, ar putea debuta oficial chiar in cursul anului viitor.

Bagata de curand in productia de serie, cea de-a doua masina construita de VW pe noua platforma modulara MEB a Grupului a fost surprinsa de-a lungul timpului camuflata... ei bine, cand in Kia, cand in Opel. Printr-o situatie similara pare sa treaca, zilele acestea, si versiunea destinata publicului larg a conceptului prezentat sub denumirea de ID Roomzz, a carei premiera mondiala va avea loc in 2021.

Fotografiata de curand pe strazile Europei, in teste, respectiva creatie imprumuta nenumarate detalii de la actuala generatie Peugeot 5008 in incercarea sa de a trece complet neobservata, fara sa atraga atentia.

In clipa de fata, fisa tehnica a masinii ce va ajunge in showroom-uri, la vanzare, sub denumirea de VW ID.6 ramane doar o mare necunoscuta, insa este de asteptat ca printre numeroasele optiuni puse la dispozitia potentialilor clienti sa se regaseasca si o configuratie similara celei adoptate de noua Skoda Enyaq RS iV. Caracterizata de doua motoare alimentate cu o baterie de 82 kWh si 306 CP pe ambele punti.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, varianta finala a prototipului scos pe strazile Europei, in teste, ar putea debuta oficial chiar in cursul anului viitor, cand va deveni una dintre primele electrice cu sapte locuri.

VW ID.6 - Poze spion

VW ID.6 - Poze spion

VW ID.6 - Poze spion

VW ID.6 - Poze spion

VW ID.6 - Poze spion

VW ID.6 - Poze spion

VW ID.6 - Poze spion

Sursa Foto: CarBuyer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze VW ID.6 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2020