Prima reclama oficiala la noua Dacie Spring promoveaza pretul de vanzare extrem de mic, de doar 49 de euro pe luna. Video

Prima reclama oficiala la noua Dacie Spring promoveaza pretul de vanzare extrem de mic, de doar 49 de euro pe luna. Video
  • Prima reclama oficiala la noua Dacie Spring promoveaza pretul de vanzare extrem de mic, de doar 49 de euro pe luna
  • Anuntata inca de la jumatatea toamnei trecute, mult anticipata masina cu propulsie electrica ofera o autonomie de pana la 305 kilometri in regim urban
Distribuie pe Facebook

Anuntata inca de la jumatatea toamnei trecute, mult anticipata masina cu propulsie electrica ofera o autonomie de pana la 305 kilometri in regim urban.

Una dintre cele mai asteptate masini de serie ale noii decade, prima Dacie electrica din istorie a debutat oficial la jumatatea toamnei trecute. La mai putin de un an de la premiera conceptului Spring.

Luna aceasta a fost anuntat, intr-un final, si pretul de vanzare al gamei cu pricina - care reprezinta, deloc surprinzator, subiectul principal al unui recent material video promotional.

Dupa cum precizam si in ziua respectiva, noua Dacia Spring porneste, in Romania, de la 18.100 de euro. Suma minima de achitat coboara insa pana la 7.700 de euro prin programul Rabla Plus & Clasic.

Dacia Spring - Galerie Foto

Dacia Spring - Galerie Foto

Masina in cauza va fi disponibila, pe viitor, intr-o varianta si mai accesibila, al carei pret de vanzare va fi de 16.800 de euro, inainte de reducerile oferite de autoritatile locale, evident.

Introdusa publicului larg inca de la jumatatea toamnei trecute, prima Dacie electrica din istorie combina un motor de 44 CP cu o baterie de 27.4 kWh. In regim mixt, autonoma totala e de 230 km.

Aceeasi fisa cu specificatii tehnice mai cuprinde, in plus, si un sprint de la 0 la 100 km/h in 19.1 secunde, dar si o viteza maxima de ~125 km/h, conform companiei producatoare.

Echiparea standard a noii Dacii Spring include, in schimb, climatizare manuala si jante pe 14". La care se adauga tapiterie din piele sintetica si un numar de sase airbag-uri, printre multe altele.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Dacia Spring - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Reclame auto DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2021