A testat, in sfarsit, masina cu motor de 3.9 litri si 620 CP. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

A testat, in sfarsit, masina cu motor de 3.9 litri si 620 CP. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • A testat, in sfarsit, masina cu motor de 3.9 litri si 620 CP
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.4 secunde. Conform companiei producatoare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, inca de la sfarsitul lui 2019, prima generatie a masinii comercializate de Ferrari sub denumirea de Roma stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, aceasta se remarca in special prin contrastul dintre capota alungita a motorului cu opt cilindri in V si doua turbine, pe benzina, si portbagajul scurtat, insa adevarul este ca nici blocurile optice cu design unic nu vor trece intocmai neobservate - ba dimpotriva, am putea spune.

Ferrari Roma

Ferrari Roma

Ferrari Roma

De cealalta parte a portierelor - la interior, lista atractiilor principale cuprinde si un set compus din pana la trei display-uri color, de dimensiuni mai mult sau mai putin generoase, inclusiv pasagerul din dreapta bucurandu-se de un astfel de tratament. Din peisaj nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale sau volanul multifunctional cu comenzi tactile, chiar si pornirea facandu-se de la un asemenea buton.

Sub capota, asa cum afirmam si anterior, in randurile de mai sus, prima generatie a masinii comercializate de Ferrari sub denumirea de Roma ofera un motor de 3.9 litri si 620 CP. Suficient pentru ca, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa-si gaseasca rezolvarea intr-un timp de circa 3.4 secunde, fisa cu specificatii tehnice gazduind, conform primelor detalii si informatii prezentate - de oficialii companiei producatoare, publicului larg si o viteza de 320+ km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 11 Februarie 2022