A testat, in sfarsit, noua masina de la Porsche: are un design retro la exterior si o unitate twin-turbo in compartimentul motor

A testat, in sfarsit, noua masina de la Porsche: are un design retro la exterior si o unitate twin-turbo in compartimentul motor
  • A testat, in sfarsit, noua masina de la Porsche
  • Are un design retro la exterior si o unitate twin-turbo in compartimentul motor
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la peste 284.450 de euro. Dupa cum precizam - de altfel, si anterior.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 60 de zile - la sfarsitul primaverii acestui an, noul 911 Sport Classic stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Avand la baza actualul Turbo, exclusivistul model german se remarca in special prin eleronul de tip ducktail - insa nici celebrele jante Fuchs sau plafonul de tip double-bubble nu vor trece complet neobservate.

Comercializata si pe piata din Romania, unde preturile de vanzare pornesc de la circa 284.454 de euro, respectiva reteta cuprinde - dupa cum mentionam inclusiv la momentul premierei mondiale, si instrumente de bord partial digitale, si o tapiterie din piele, cu insertii de material Pepita, scaune multifunctionale, instalatie audio de la Bose, climatizare cu reglare automata a temperaturii. S.a.m.d.

Oferit intr-un numar limitat la doar 1.250 de exemplare, impresionantul meniu comercializat de Porsche sub numele de 911 Sport Classic continua cu un motor cu sase cilindri, doua turbine si o capacitate de 3.7 litri - pe benzina. Proiectat pentru a livra rotilor de pe puntea spate - exclusiv prin intermediul unei transmisii manuale cu sapte rapoarte, 550 de cai putere.

Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, in cazul de fata, intr-un timp de aproximativ 4.1 secunde, conform primelor informatii si detalii anuntate de oficialii companiei producatoare. De cealalta parte, viteza maxima urca, dupa cate anunta fisa tehnica, pana la pragul de 315 kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2022