Masina testata aproape un milion de kilometri inainte de a fi lansata pe piata a primit o noua versiune. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"

Masina testata aproape un milion de kilometri inainte de a fi lansata pe piata a primit o noua versiune. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
  • Masina testata aproape un milion de kilometri inainte de a fi lansata pe piata a primit o noua versiune
  • "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 138.386 de euro - conform configuratorului oficial.

Anuntata in urma cu mai bine de doi ani, prima generatie a masinii vandute de Porsche sub denumirea de Taycan isi intampina clientii - zilele acestea, in multiple variante si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia persoanelor cu dare de mana se numara - mai nou, si o versiune Sport Turismo.

Disponibila si pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproape 91.880 de euro, savuroasa creatie a marcii cu sediul in Stuttgart a pregatit inclusiv o aroma pe nume GTS - ce cuprinde o putere totala de 598 de cai, livrata ambelor punti pentru un maxim de performanta in linie dreapta.

Porsche Taycan GTS

Intr-o alta ordine de idei, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza - cu pedala de acceleratie la podea, decat 3.7 secunde, in timp ce ecuatia 0 - 200 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in 12.0 secunde. De cealalta parte, viteza de top urca pana la 250 de kilometri pe ora - dupa cate se spune.

Comercializata pe piata din Romania la preturi ce pornesc de la circa 138.386 de euro - dupa cum mentionam si anterior, prima generatie a masinii vandute de Porsche sub denumirea de Taycan GTS Sport Turismo beneficiaza de o baterie cu o capacitate bruta de 93.4 kWh, aparent.

Respectiva versiune promite astfel o autonomie de aproximativ 490 de kilometri, pe cand incarcarea la o statie DC de 270 kW va dura - in cazul intervalului 5 - 80%, o perioada de 22.5 minute. Daca vine vorba despre o priza AC de 11 kW, clientii vor astepta - pentru un 0 - 100%, de aceasta data, noua ore.

Lista cu dotari standard a variantei GTS cuprinde - conform configuratorului local, inclusiv o pereche de faruri cu matrice de LED-uri, un set de jante cu diametrul de 20 de inch, o tapiterie din piele si Race-Tex, ceasuri de bord digitale, scaune fata cu reglare electrica, locuri spate individuale etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Porsche Taycan GTS
mai multe