Motiv de sarbatoare pentru nemtii de la Opel. Performanta reusita de modelul Mokka X

Motiv de sarbatoare pentru nemtii de la Opel. Performanta reusita de modelul Mokka X
  • Noul Opel Mokka X a reusit sa adune deja 100.000 de comenzi
  • Vanzarile modelului german au luat startul la sfarsitul lui mai
  • Respectivul automobil a primit in Romania un pret de 15.730 euro
Distribuie pe Facebook

Multumita proaspat lansatului Mokka X, Opel incheie in forta anul 2016. Despre ce este insa vorba mai exact, ramane sa aflam chiar din randurile urmatoare.

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva intre 3 si 13 martie 2016, noul Opel Mokka X a putut fi comandat in cateva tari europene inca de la sfarsitul lunii mai. Incepand cu luna septembrie insa, a ajuns si la alti dealeri de pe Batranul Continent. Si, la fel ca predecesorul sau, s-a dovedit a fi extrem de popular.

Opel Mokka X

Opel Mokka X

In Germania, de exemplu, modelul cu pricina a reusit sa depaseasca o concurenta acerba si chiar sa-si revendice primul loc in topul extrem de competitiv al inmatricularilor de SUV-uri din luna noiembrie. In plus, exista o tendinta clara privind popularul automobil marca Opel: peste jumatate din exemplarele Mokka X sunt comandate in versiunea de echipare superioara - Innovation.

Datorita modelului Mokka X, Opel atrage noi segmente de clienti, care apreciaza caracterul individual, designul rafinat, propulsia puternica, precum si oferta unica in materie de tehnologie si conectivitate.

In timp ce exteriorul robust ne arata un automobil pregatit de aventuri off-road, interiorul este elegant si confortabil. Caracteristicile principale includ faruri LED, camera video frontala ultra-moderna Opel Eye, plus un sistem de infotainment cu proiectia smartphone-ului sau asistentul personal Opel OnStar.

Opel Mokka X

Opel Mokka X

„Mokka este o poveste de succes pentru Opel. Am primit 670.000 de comenzi de la lansarea sa pe piata, la sfarsitul lui 2012. Am avut priza la public cu SUV-ul nostru compact inca din prima clipa. Noul Mokka X se integreaza perfect in acest scenariu”, a declarat Peter Christian Kuspert, vicepresedinte de vanzari si servicii post-vanzare. „Iar la anul vom ridica si mai mult miza, lansand noile modele CUV, Crossland X si Grandland X, in acest segment cu o crestere importantă.”

Crossland X si Grandland X fac parte din marea ofensiva Opel, care include lansarea a 29 de modele noi intre 2016 si 2020. In 2017 vor fi lansate nu mai putin de sapte modele proaspete, mai multe decat in orice an anterior.

Noile CUV-uri (Crossover Utility Vehicle) vor concura intr-un segment infloritor, ce va inregistra in Europa in 2017 o cota de piata pentru SUV-uri / CUV-uri aproape tripla fata de 2007.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Opel Mokka X
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2016