Un kit GPL dedicat te ajuta sa-ti scazi cheltuielile pe carburant la jumatate

Un kit GPL dedicat te ajuta sa-ti scazi cheltuielile pe carburant la jumatate
  • Un kit GPL secvential incepe de la 2300 de lei
  • O instalatie pentru motoare V8 poate costa si 8500 de lei
  • Oricine poate cumpara un kit GPL dedicat in rate
Distribuie pe Facebook

Nu de putine ori am promovat si am venit cu argumente pentru instalatiile pe GPL. Daca ne gandim bine, o instalatie GPL transforma masina intr-un hibrid. Insa, dincolo de acest aspect, cu un kit de gaz vei putea sa scazi cheltuielile lunare de pe carburant la jumatate.

Fie ca vorbim despre beneficiile financiare, fie ca le luam in considerare pe cele ecologice sau de siguranta, instalatiile auto pe gaz sunt tot mai cautate de soferii romani. Piata de kituri dedicate GPL se afla pe un trend ascendent in Romania, in 2013 inregistrand o crestere de 20%.

Scriam nu demult despre avantajele unei instalatii GPL pe masina ta AICI.

Domeniul combustibililor alternativi ofera o noua perspectiva proprietarilor de automobile, pentru ca sistemele GPL aduc utilizatorilor economii substantiale si un impact redus asupra mediului. Astfel, instalatiile pe GPL aduc multiple beneficii ecologice, cantitatea de noxe eliberata de masina fiind mult mai mica.

Pentru ca masina sa functioneze in cele mai bune conditii, este necesar ca instalatiile de GPL sa fie construite in functie de caracteristicile fiecarei masini. Prin crearea de kituri GPL dedicate, AGR Autogas - companie specializata in productia si omologarea instalatiilor auto pe gaz, precum si in asigurarea montajului, distributiei si suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere - realizeaza o corespondenta clara intre caracteristicile tehnice ale masinii si caracteristicile componentelor instalatiilor auto de gaz. In acest sens, pentru fiecare model de masina a fost gandit un kit GPL special, astfel incat fiecarui sofer sa ii fie usor sa opteze pentru instalatiile economice si ecologice de cea mai buna calitate.

“Stim cat de important este pentru fiecare sofer sa se simta in siguranta, atat el, cat si familia lui, motiv pentru care am dorit sa venim in intampinarea lui cu solutii personalizate cat mai sigure, la preturi cat mai mici. Despre ce investitie vorbim? Pretul unui kit GPL dedicat variaza de la 2300 lei pentru un autoturism obisnuit in 4 cilindri la 8500 lei pentru autoturisme de lux cu motoare in 6 sau 8 cilindri, fiind o investitie care se amortizeaza repede. De asemenea, pentru toti soferii care doresc sa faca economii, am lansat impreuna cu mai multe institutii bancare “Programul de achizitie a unui kit GPL dedicat in rate magice fara dobanda”, astfel un client poate achizitiona o instalatie GPL si va putea plati rata din economia facuta”, declara Silviu Raicea, Director Comercial in cadrul AGR Autogas Group.

GPL kit dedicat

Cine sunt AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate productia, dezvoltarea si omologarea instalatiilor auto de gaz precum si montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere. Compania detine cel mai mare centru de conversie din sud-estul Europei care functioneaza atat ca centru de pregatire pentru parteneri cat si ca service dedicat montajului si intretinerii instalatiilor auto de gaz.

Prin efectuarea testelor si incercarilor de catre Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 25 de Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto de gaz importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si autoturisme cu sistem de injectie directa de benzina.

Impreuna cu producatorii de componente, AGR Autogas Group dezvolta in continuare produse noi pentru pastrarea unui nivel calitativ exceptional al instalatiilor si raspunde cu succes provocarilor lansate de producatorii de autoturisme prin introducerea celor mai performante sisteme de injectie.

Afla parerea celor care au autoturisme pe benzina si GPL dintr-o discutie aprinsa. Vezi cine este pana acum carburantul castigator la voturi!

Distribuie pe Facebook
mai multe