Volkswagen Golf 5 by KidD: Clean Look in progress

Volkswagen Golf 5 by KidD: Clean Look in progress
Poate ca viitorul stylingului exterior in Romania se indreapta spre o directie mai curata, mai eleganta si mai subtila. Si nu e rau deloc. A cam trecut epoca acelor body-kituri cu prize mari de aer, plase, eleroane stridente si aripi de avion. In plus, orice masina poate avea un look nou, schimband doar cateva elemente, care nici nu iti vor goli buzunarele dar sunt de mare efect. Cam asta este un Clean Look.
Distribuie pe Facebook

Ce te faci cand nu vrei sa apelezi la un tuning agresiv pentru masina ta, dar nici nu mai vrei sa o pastrezi asa cum a iesit din fabrica? Unde mai pui ca nu ti-ai dori nici sa duci masina la cine stie ce atelier de tuning care sa-ti faca o gaura generoasa in buget? Atunci ai o singura solutie: Clean Look.

Volkswagen Golf 5 by KidD: Clean Look in progress

Ce inseamna Clean Look? Inseamna ca trebuie sa-ti faci o lista cu cateva elemente pe care doresti sa le schimbi sau sa le modifici, elemente importante si de efect. De exemplu: jantele, grila frontala, spoilerele, manerele si emblemele masinii, bandourile, etc. Plus ca nu este o greseala sau o rusine sa te inspiri de la altii care au facut acelasi lucru inaintea ta.

Volkswagen Golf 5 by KidD: Clean Look in progress

Masina aici de fata, un Volkswagen Golf 5 TDI este in posesia proprietarului cam de un an. Tot atunci au inceput si modificarile la ea. Ideea principala a fost un tuning usor, cu putine elemente modificate, pentru ca vorbim totusi de o masina de zi cu zi. Totul a inceput cu o vopsea noua, un albastru care este original pe Nissan 350Z. In timp, peste vopsea, a fost adaugata folie care imita carbonul pe plafon si pe grila frontala.

Volkswagen Golf 5 by KidD: Clean Look in progress Volkswagen Golf 5 by KidD: Clean Look in progress

Ca sa se ajunga la un aspect curat, au fost eliminate toate bandourile si ornamentele de pe laterale, usi, spoilere. Bara originala a fost inlocuita cu una de Golf GT, iar grila, evident, inlocuita cu una badgeless. La capitolul jante, au fost alese doua seturi, de vara si de iarna. Pe timp de iarna, masina este incaltata cu jante AEZ pe 17 inch cu anvelope de 205 pe fata si 225 pe spate, iar vara, Golful are "in picioare" jante RH AG Cup. De-a lungul timpului, proprietarul a tot inlocuit 4 seturi de jante, pana sa le gaseasca pe cele potrivite, care completeaza aspectul masinii.

Si ca sa completeze aspectul exterior, au mai fost instalate niste faruri cu LED si o folie neagra pe geamuri, iar evacuarea a primit si ea o iesire dubla. Doar pentru sunet si aspect.

Volkswagen Golf 5 by KidD: Clean Look in progress

La interior, ornamentele au fost si ele vopsite in acelasi albastru ca la exterior, ca sa se asorteze. Dar numai atat. Fara pedale, schimbatoare si manerul franei de mana iluminate, lucioase si sclipitoare. Nu avem asa ceva aici. In schimb, sistemul audio a fost si el imbunatatit. Cele 10 difuzoare ale masinii au fost inlocuite cu unele performante, strict pentru calitate, nicidecum pentru a tremura placuta de inmatriculare la semafor de la subwooferul din portbagaj.

Sub capota insa, nu s-a umblat momentan. Motorul 2.0 de 140 cp pe motorina este suficient. Insa pentru ca masina este "Under Construction", ne putem astepta si pe acolo sa gasim mai multi cai in viitor.

Volkswagen Golf 5 by KidD: Clean Look in progress

Ce este interesant si bine de retinut, este faptul ca toate modificarile au fost facute de proprietar. Adica a pastrat mai multi bani in buzunar, pentru a-si indeplini mai departe planurile. Si asta este un lucru bun. Vor mai urma cateva modificari, tot pentru a contribui la imaginea unui Golf Clean. Poate o suspensie mai joasa, poate niste jante mai mari, poate disparitia unor manere, cine stie... Si, de ce nu, usor-usor, se va face tranzitia la un Volkswagen Golf Stance. Si cand masina va primi un nou aspect, cu siguranta vom reveni cu poze mai bune si o descriere mai bogata.

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro cu detalii complete si poze ale masinii tale. Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Volkswagen Golf 5 by KidD: Clean Look in progress
mai multe