Mercedes C63 AMG by Mulgari: Rasfat cu cai putere si fibra de carbon

Mercedes C63 AMG by Mulgari: Rasfat cu cai putere si fibra de carbon
  • Mulgari modifica modelul Mercedes C63 AMG
  • Sub capota se ascund acum 510 CP si 705 Nm
  • Viteza maxima depaseste 270 kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Un Mercedes C63 AMG de culoare rosie nu are nici cea mai mica problema in a se face remarcat, insa daca mai adaugi in peisaj si numeroase elemente exterioare din fibra de carbon, plus un total de pana la 510 cai putere... ei bine, succesul este garantat.

Nimeni nu a auzit pana acum de Mulgari, insa compania de tuning din Marea Britanie lucreaza din greu la acest aspect si planuieste sa devina faimoasa cat mai curand. Poate chiar incepand de astazi, cine stie.

Mercedes C63 AMG by Mulgari

Pentru a-si castiga statutul de celebritate in industria tuningului, bulgarii de la Mulgari ne ispitesc si incanta privirile cu un Mercedes C63 AMG finisat intr-un rosu demonic. Un Mercedes C63 AMG finisat intr-un rosu demonic si care se poate lauda cu o multime de elemente exterioare din fibra de carbon, precum prelungirea atasata spoilerului fata, difuzorul de aer caracteristic spoilerului sau chiar eleronul subtil pe care-l putem admira la nivelul portbagajului.

Mercedes C63 AMG by Mulgari

Si asta nu e tot. Cu aceeasi fibra de carbon ne intalnim si atunci cand aruncam o privire asupra compartimentului motor, V8-ul de 6.208 centimetri cubi din dotare fiind si el servit in compania unui plus de savoare. Mai exact, multumita interventiei tunerului britanic, inima germana pompeaza acum catre rotile spate nu mai putin de 510 cai putere si 705 Newton-Metri. De asemenea, limitarea electronica a fost inlaturata, iar super-sedanul constructorului din Stuttgart promite o incursiune care depaseste pragul celor 270 kilometri pe ora.

Mercedes C63 AMG by Mulgari

Lista cu bunatati este completata in cele din urma de sistemul de evacuare cu valve controlabile si sistemul de franare imbunatatit, pachetul Mulgari 510 pentru Mercedes C63 AMG putand fi al tau pentru suma de 7.995 lire sterline, TVA inclus.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes C63 AMG by Mulgari
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2013