Dirijabilul Good Year isi incepe zborul pe cerul Europei

Dirijabilul Good Year isi incepe zborul pe cerul Europei
Goodyear a dezvaluit primele detalii ale turneului mult asteptat Goodyear Safety Tour, ce marcheaza intoarcerea faimoaselor dirijabile Goodyear in Europa dupa ultimul lor turneu din 1999. De la sfarsitul acestei luni si pana in octombrie 2011, doua dintre faimoasele aeronave vor vizita 20 de tari europene. Campania va fi numita "Goodyear Safety Tour" subliniind activitatea depusa de gigantul anvelopelor pentru a imbunatati siguranta in trafic.
Distribuie pe Facebook
"In fiecare tara vizitata de Dirijabilele Goodyear, vom prelua conducerea in ceea ce priveste promovarea mesajelor pentru siguranta rutiera utilizand campanii inovative, evenimente de inalta tinuta si media sociale pentru a interactiona cu conducatorii auto si familiile acestora. Dirijabilele vor fi eroii unui turneu care imbratiseaza initiativele de promovare a sigurantei rutiere de-a lungul Europei" a spus Hugues Despres, Goodyear Brand Director.
In saptamanile ce vor urma, Goodyear va dezvalui detalii complete cu privire la initiativele privind siguranta in trafic si evenimentele majore care vor fi promovate prin intermediul ambasadorilor lor de pe calea aerului, numiti 'Spirit of Safety I' si 'Spirit of Safety II', in fiecare tara. Vor fi dezvaluite tipurile de evenimente unde publicul european poate merge sa vada Dirijabilul Goodyear dupa mai bine de o decada.
De exemplu, in Austria si Elvetia, turneul Goodyear Safety Tour va avea loc in timpul vacantei de vara, o serie de evenimente privind siguranta rutiera fiind derulate cu un accent deosebit pe familii si tinerii participanti la trafic.
In Belgia, Olanda si Luxemburg, dirijabilul va fi figura centrala a unui studiu de piata privind atitudinea conducatorilor auto fata de siguranta rutiera in cele trei tari, Goodyear incheind deja parteneriate locale cu verbeterjebuurt.nl (imbunatateste-ti cartierul) si speelstraten.be (strazi mai sigure pentru copii). Reprezentantii Goodyear vor folosi site-ul lor dedicat turneului Satefy Tour ca mijloc pentru localnici de a aduce in atentia acestor organizatii chestiunile legate de siguranta in trafic.
In Germania, o serie de evenimente importante, de inalta tinuta vor fi gazda turneului Goodyear Safety Tour cu un moment condus in stransa cooperare cu parteneri recunoscuti precum AvD (automobil club), Deutsche Verkehrswacht (initiativa privind siguranta), Ministerul Federal al Transportului si organizatia de caritate "Ein Herz fur Kinder" (O Inima pentru Copii).
In Marea Britanie, Goodyear Safety Tour tinteste sa aduca la viata siguranta rutiera. Sondaje de opinie despre acest turneu vor creste gradul de cunoastere al Codului Autostraziilor (Highway Code), legandu-l in particular de importanta verificarii adancimii benzii de rulare a anvelopei si a presiunii in pneu. In octombrie, Goodyear va derula un set de lectii in cadrul Zilelor Sigurantei Rutiere destinate instruirii participantilor in privinta unui condus mai sigur - supravegheat de prezenta calauzitoare a dirijabilului 'Spirit of Safety I'.
In ultimii zece ani, Dirijabilele Goodyear au fost 'in turneu' in Statele Unite si China, iar acest turneu marcheaza primul turneu european dupa 1999. In perioada martie - octombrie, Dirijabilul Goodyear va vizita 20 de tari, turneul urmand sa inceapa in Marea Britanie spre sfarsitul acestei luni.


Pentru mai multe informatii despre Dirijabilul Goodyear, va rugam vizitatii www.goodyear.eu

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2011