Povestea celui mai controversat BMW Seria 5 din istorie, modelul E60.

Povestea celui mai controversat BMW Seria 5 din istorie, modelul E60.
  • Generatia cu numarul 5 a modelului BMW Seria 5 a fost lansata in 2003
  • Automobilul bavarez a starnit numeroase controverse cu design-ul sau
  • Productia masinii in cauza a luat sfarsit dupa sapte ani, in 2010
Distribuie pe Facebook

Lansata pe piata in cursul anului 2003, cea de-a cincea generatie a modelului BMW Seria 5 a starnit numeroase controverse din cauza design-ului sau... complet diferit.

Imediat ce-au terminat cu publicarea primelor fotografii si informatii oficiale ale noului Seria 5 G30, bavarezii de la BMW s-au pus pe realizat o scurta serie video ce surprinde intreaga evolutie a popularului lor automobil de clasa medie.

Printre generatiile 'acoperite' de serialul in cauza se numara deja E12, E28, E34, dar si E39, astazi venind randul modelului E60 sa ne spuna povestea sa: cand a aparut, cum a fost vazut, cat a vandut si asa mai departe...

Interesant, nu-i asa? Ei bine, iata cat de mult a evoluat modelul bavarez de-a lungul timpului, noul BMW Seria 5 propunand, de exemplu, o constructie realizata din aluminiu, otel si magneziu pentru un plus de rigiditate, respectiv minus de greutate, sau chiar o versiune non-M capabila sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in nici mai mult, nici mai putin de patru secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2017