Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata. Inginerii au instalat trei motoare sub capota!

Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata. Inginerii au instalat trei motoare sub capota!
  • Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata
  • Are trei motoare si 131 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la 32.540 de euro, dupa cum precizam - de altfel, si anterior.

Anuntata oficial la inceputul anului 2021 - inca din ultimele saptamani ale lunii februarie, cea mai noua generatie a masinii cunoscute sub numele de Honda HR-V a revenit de curand, chiar zilele acestea, in lumina intensa a reflectoarelor si - prin urmare, atentia publicului larg.

Explicatia? Conducerea companiei producatoare a publicat peste 20 de fotografii proaspete de interiorul si exteriorul versiunii e:HEV - unica varianta de motorizare, daca mai trebuia cumva precizat.

Honda HR-V - Poze noi

Honda HR-V - Poze noi

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania - la preturi incepand de la 32.540 de euro, aceasta combina o unitate i-VTEC cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri, doua motoare electrice si o baterie litiu-ion pentru un total de ~131 CP - in timp ce cuplul maxim urca pana la 253 Nm.

Fisa tehnica din dotarea celei mai noi generatii a masinii cunoscute sub numele de Honda HR-V continua cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea, in 10.6 secunde. Aparent.

Viteza maxima versiunii e:HEV - unica varianta de motorizare, dupa cum precizam si anterior, este de 170 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de 5.4 litri la 100 de kilometri, a mai anuntat conducerea companiei producatoare.

Insotita de o lungime de 4.340 de milimetri, respectiva reteta a pregatit - din punct de vedere estetic, atat o grila a radiatorului in culoarea caroseriei. Cat si un set de blocuri optice unite cu o banda iluminata.

Totodata, cea mai noua generatie a masinii cunoscute sub numele de Honda HR-V se mai poate lauda si cu jante din aliaj pe 18 inch, dar si cu un display tactil de noua inch pentru sistemul de infotainment compatibil cu celebrele aplicatii Apple CarPlay si Android Auto.

Honda HR-V - Poze noi

Honda HR-V - Poze noi

Honda HR-V - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Honda HR-V - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2021