Imaginile care le dau fiori nemtilor. Noul Range Rover Sport vine sa dea BMW X5 si Mercedes GLE jos de pe tron. Cum arata in realitate

Imaginile care le dau fiori nemtilor. Noul Range Rover Sport vine sa dea BMW X5 si Mercedes GLE jos de pe tron. Cum arata in realitate
  • Imaginile care le dau fiori nemtilor
  • Noul Range Rover Sport vine sa dea BMW X5 si Mercedes GLE jos de pe tron
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Disponibil la preturi incepand de la "numai" 93.000 de euro, respectivul autoturism ofera pana la 530 CP sub capota - mai mult decat suficient pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.5 secunde.

Asa cum au promis anterior - cu mai bine de cinci saptamani si jumatate in urma, britanicii de la Land Rover au lansat la mijlocul acestei luni urmatoarea generatie a celebrului Range Rover Sport, modelul proiectat special pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X5 si Mercedes GLE remarcandu-se imediat prin aspectul extrem de familiar al caroseriei cu cinci usi in echipare. Specialistii departamentului de design alegand sa se concentreze mai degraba pe modificarea, presupunand ca mai era nevoie de o asemenea mentiune, anumitor ingrediente exterioare decat pe a intregii retete.

Noul Range Rover Sport

Noul Range Rover Sport

La interior, de cealalta parte a portierelor, respectivul autoturism a suferit mult mai multe schimbari evidente comparativ cu predecesorul sau, printre multiplele detalii proaspat aparute in peisaj regasindu-se si un display central cu o diagonala de 13.1 inch - care a inlocuit vechea configuratie cu doua ecrane in dotare, un volan cu trei spite si comenzi tactile, o consola redesenata de la zero, similar scaunelor s.a.m.d.

Modificarile continua la nivelul gamei de motorizari - britanicii de la Land Rover alegand sa intampine cumparatorii urmatoarei generatii a celebrului Range Rover Sport alaturi de un numar urias de unitati cu sase cilindri, atat pe benzina, cat si pe motorina, plus tehnologie MHEV sau PHEV. Acelasi model proiectat special pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X5 si Mercedes GLE va mai pune la dispozitia clientilor sai si un V8 cu o capacitate de 4.4 litri, capabil sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 4.5 secunde - multumita totalului de 530 CP.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (151) Poze Noul Range Rover Sport
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2022