Testul de lumini gratuit, initiat in Romania de Mercedes-Benz, a ajuns la cea de-a treia editie

Testul de lumini gratuit, initiat in Romania de Mercedes-Benz, a ajuns la cea de-a treia editie
Verificarea si reglarea gratuita a luminilor exterioare pentru toate autoturismele si autovehiculele comerciale Mercedes-Benz in perioada 1-30 noiembrie 2011 O actiune sustinuta de Parteneriatul Roman de Siguranta Rutiera GRSP Romania si Fundatia pentru SMURD Responsabilitate fata de soferii Mercedes-Benz si comunitate: un demers menit sa contribuie la scaderea numarului de accidente provocate de problemele de vizibilitate pe perioada iernii
Distribuie pe Facebook
Mercedes-Benz Romania incurajeaza responsabilitatea in trafic: cea de-a treia editie a testului de lumini gratuit intre 1 si 30 noiembrie 2011

In perioada 1-30 noiembrie 2011, Mercedes-Benz desfasoara pentru a treia oara in Romania un program gratuit de verificare si reglare a luminilor exterioare. Actiunea va avea loc in Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din tara si se adreseaza tuturor proprietarilor de autoturisme si autovehicule comerciale Mercedes-Benz.

Testul de lumini este o actiune initiata pe plan autohton in 2009 de Mercedes-Benz, prima companie auto din Romania care a organizat o campanie de testare a luminilor la nivel national. Acest demers porneste din angajamentul companiei pentru responsabilitate si devotamentul pentru comunitate si siguranta in trafic.

Pentru al treilea an consecutiv, Parteneriatul Roman de Siguranta Rutiera GRSP Romania sustine demersul Mercedes-Benz Romania. GRSP Romania este o asociatie voluntara intre mediul de afaceri, societatea civila, institutiile publice, si organismele guvernamentale care impartasesc un interes comun pentru siguranta rutiera utilizand o abordare de parteneriat.

Anul acesta, initiativa Mercedes-Benz Romania este sustinuta si de Fundatia pentru SMURD. Aceasta colaborare reprezinta un pas firesc dupa cum atat Fundatia pentru SMURD cat si Mercedes-Benz impartasesc prioritatea pentru siguranta, responsabilitate si grija pentru comunitate. Misiunea Fundatiei pentru SMURDeste de aimbunatati calitatea vietii persoanelor care locuiesc si muncesc in Romania,prin sprijinirea dezvoltarii sistemului integrat medical si tehnic de urgenta si prim ajutor.

Mai mult, pentru ca una dintre prioritatile Mercedes-Benz este responsabilitatea in trafic, acest demers are menirea de a creste siguranta in traficului din Romania si de a diminua numarul de accidente, prin asigurarea unei vizibilitati sporite in sezonul rece.

Mercedes-Benz isi reconfirma angajamentul fata de conducatorii auto prin responsabilitate si siguranta in trafic inca din anii '50, de cand Mercedes-Benz a lansat pentru prima data programul de testare a luminilor la nivel global.
Mai multe informatii despre Mercedes-Benz si despre aceasta campanie puteti accesa la adresele: www.mercedes-benz.ro, www.media.mercedes-benz.ro si www.mercedes-benz.ro/TestLumini
Mai multe informatii despre profilul si misiunea Fundatiei pentru SMURD gasiti la www.fundatiapentrusmurd.ro
Mai multe informatii despre Global Road Safety Partnership (GRSP) puteti accesa pe: www.grsproadsafety.org


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2011