Conducatorii de Audi si BMW sunt spaima din trafic

Conducatorii de Audi si BMW sunt spaima din trafic
Una dintre cele mai mari firme de asigurari auto din Romania a facut un studiu asupra masinilor din trafic. Se pare ca soferii marcilor Audi, BMW si Toyota sunt cei mai predispusi la accidente. Cauzele acestora nu sunt publicate, daca este vina lor sau a altor soferi, insa masinile care viziteaza cel mai des service-urile in urma accidentelor, acestea sunt. La polul opus... ghici-ghicitoarea mea!
Distribuie pe Facebook

Daca ai BMW sau Audi, de obicei, esti vazut foarte bine. Nu si de firmele de asigurari care au cele mai multe vizite de la proprietarii unor astfel de masini. Fie ca sunt personal de vina, sau ca alte masini le tamponeaza autoturismele, soferii marcilor germane mai sus-mentionate se pare ca au lipici la service-urile auto.

Soferii de BMW, Audi dar si Toyota se pare ca sunt cam cei mai neglijenti in trafic si ajung cel mai des in service-urile auto. Cel putin asa spun cei de la firma de asigurari, care au realizat un studiu intern, printre cei care depun dosare de dauna la ei.

"In cazul BMW, frecventa de aparitie a daunelor este de circa 52%, peste jumatate din masinile asigurate, din marca respectiva, ajungand la noi cu dosare de dauna. Pe locul al doilea se afla Audi cu 49%, iar pe locul al treilea Toyota cu 35%. Asta nu inseamna, insa, ca si costurile daunelor sunt si cele mai ridicate. De exemplu, masinile din marca Volkswagen au o frecventa a daunelor de peste 33%, dar la capitolul costuri sunt cele mai ieftine", a spus Cristina Albu, purtator de cuvant Generali Asigurari. La polul opus se afla, surpriza, Dacia. Doar 22% din masinile asigurate au facut obiectul unui dosar de dauna.

Daca Audi si BMW vor sa fie ridicate pe elevator si trimise in cabinele de vopsitorie cel mai des, se pare ca masinile Dacia sunt ceva mai prudente in trafic si sunt preferatele firmelor de asigurari, implicit ale proprietarilor. Cu toate astea, tu ce preferi sa conduci?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 5 August 2010