Condu un Monster Truck in Bucuresti! Iata ce trebuie sa faci ca sa zdrobesti alte masini!

Condu un Monster Truck in Bucuresti! Iata ce trebuie sa faci ca sa zdrobesti alte masini!
  • Oricine poate conduce un camion cu motor de 6000 cmc
  • Poti aborda o groapa cu apa, movile cu inclinatie de 45 de grade si caroserii auto
  • Sambata aceasta este prima zi de Monster Truck si are preturi promotionale
Distribuie pe Facebook

Daca pana acum aveai impresia ca le-ai facut pe toate, iata ca avem ceva nou pentru tine. Poti sa conduci chiar tu acum un Monster Truck si ai sansa chiar sa te sui peste alte masini, asa cum ai visat din totdeauna. Prin intermediul 4Tuning, ai acum o super-oferta la aceasta distractie inedita in Romania! Ce crezi, poti sa faci fata?

Te-ai dat cu viteza, ai facut off-road, ai condus automobile clasice si ai alergat de-a latul. Insa avem convingerea ca pana acum nu ai experimentat asa ceva. Adica sa te urci intr-un monstru (la propriu) de masina, cu rotile mai mari ca tine, care sa te urce peste orice obstacol. E vorba de o experienta Monster Truck inedita, de care te poti bucura chiar de la volan!

Da, ai citit bine! In alte sporturi cu motor atat de extreme trebuie sa stai pe scaunul din dreapta, in timp ce conduce un instructor. Nu si aici. Cei de la Monster Trucks Romania te lasa sa te urci la volan, iar instructorul sta in dreapta. Totul, la un pret promotional pentru ziua de sambata, 7 septembrie 2013!

Monster Trucks

Ce inseamna Experienta Monster Truck?

Odata ajuns in parcul special creat pentru a zdrobi masini cu ajutorul camioanelor-monstru, vei avea parte de un scurt instructaj de 5 minute, timp in care te vei bucura de o cafea oferita de organizator. Vei fi pregatit cu o casca de protectie si te vei urca la volanul masinii cu ajutorul unei scari. Dupa care, cu instructorul in dreapta, ai la dispozitie 15 minute in care sa faci ce doresti, inclusiv sa te cateri peste cateva caroserii de masina.

Monster TrucksMonster Trucks

Cat ma costa toata distractia?

Ca sa te dai 15 minute cu un Monster Truck, condus de tine, cu carburant inclus (credeti-ne ca nu consuma putin un monstru de 6000 cmc!), instructaj si echipament oferit de organizator, platesti 150 de lei. Cam aceeasi suma pe care o platesti cand te duci la karting. Un pret infim pentru o experienta unica in Romania, plina de adrenalina si distractie, de la care poti pleca cu o sumedenie de poze care vor starni invidia tuturor.

Cum ajung acolo?

Locul de desfasurare a activitatii este in comuna Berceni, jud. Ilfov, la o aruncatura de bat de Bucuresti. Ca si localizare a spatiului Monster Truck, acesta este la iesire spre comuna Vidra, pe strada Primaverii (ultima strada pe stanga), pe langa statia GPL. Urmeaza indicatoarele catre SABRI PARK, locul din care vei fi preluat de catre staff-ul Monster Trucks Romania.

Programul este intre ora 10 si 18!

Pentru mai multe informatii, luati legatura cu Robert Tudor, manager Monster Trucks Romania: 0721.043.859

Monster Trucks

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Monster Trucks
mai multe