Are toate dotarile din fabrica, plus cateva optiuni Individual. Cu cat se vinde acest exclusivist BMW E39

Are toate dotarile din fabrica, plus cateva optiuni Individual. Cu cat se vinde acest exclusivist BMW E39
  • In Olanda a fost scos la vanzare un E39 extrem de bine dotat
  • Masina bavareza are sub capota un diesel de trei litri si 193 CP
  • Cumparatorul va avea de scos din buzunar 7.950 de euro
Distribuie pe Facebook

Un BMW Seria 5 cu motorizarea diesel de trei litri si probabil toate dotarile oferite la vremea respectiva de compania bavareza a fost scos la vanzare in Olanda pentru suma de 7.950 de euro.

Fanii BMW-urilor de altadata vor aprecia intotdeauna un E39, masina bavareza castigandu-si renumele atat prin design-ul atragator, cat si prin fiabilitatea crescuta.

Daca mai introducem in aceeasi sentinta si cateva dotari, precum faruri cu xenon, tapiterie din piele si sistem de navigatie, ei bine... deja avem un exemplar pe care multa lume si l-ar dori.

Un lucru similar se poate spune si despre BMW-ul E39 scos recent la vanzare in Olanda, masina bavareza oferind in schimbul unei sume de 7.950 de euro... destule.

BMW 530d Individual de vanzareBMW 530d Individual de vanzare

Vorbim, mai exact, despre toate cele trei detalii enumerate anterior, plus pachet M, climatizare automata sau scaune fata cu reglare electrica si functie de memorare a pozitiei, respectiv incalzire.

Mai mult de-atat, din meniu nu lipsesc nici senzorii de parcare, banalele geamuri electrice sau instalatia audio de inalta fidelitate cu magazie pentru sase CD-uri.

Trapa automata se alatura impresionantei liste cu dotari, acelasi BMW E39 scos recent la vanzare in Olanda anuntand la final chiar si cateva detalii apartinand gamei Individual, precum...

... nuanta unica de la nivelul caroseriei, botezata "Messing Metallic", sau pielea Nappa care imbraca inclusiv partea inferioara a panoului de bord ori consola centrala.

BMW 530d Individual de vanzare

Lemnul special pune punct capat listei exclusivitatilor, nu inainte insa ca masina bavareze sa se laude in fata noastra si cu doua monitoare Alpine in tetiere - o alta optiune marca Individual.

In cazul in care te intrebai, BMW-ul E39 scos recent la vanzare in Olanda ascunde sub capota o motorizare diesel de trei litri, ce dezvolta aproximativ 193 cai putere.

Respectiva valoare ajunge catre puntea spate prin intermediul unei cutii automate de tip Steptronic, fisa tehnica a masinii bavareze incheindu-se cu cei 14 ani vechime si 200 mii kilometri parcursi.

BMW 530d Individual de vanzareBMW 530d Individual de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze BMW 530d Individual de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2016