Ford lanseaza pachetul ST-Line pentru Fiesta, Focus si Mondeo

Ford lanseaza pachetul ST-Line pentru Fiesta, Focus si Mondeo
  • Ford a lansat la Goodwood Festival of Speed pachetul ST-Line pentru Focus, Fiesta si Mondeo
  • Acesta include printre altele, o suspensie sport, body-kit discret, volan si scaune sport, si grila fata cu model tip fagure
  • Constructorul american a anuntat ca vor urma si alte modele care vor beneficia de acest pachet, precum Kuga, S-MAX sau EcoSport
Distribuie pe Facebook

Constructorul american de automobile a lansat pachetul sportiv ST-Line pentru modelele sale Fiesta, Focus si Mondeo, la celebrul Goodwood Festival of Speed

Pentru cei care nu doresc un ST pur-sange, dar vor ceva mai sportiv decat varianta "normala" a oricaruia dintre cele 3 modele mentionate mai sus, Ford le propune pachetul ST-Line. Astfel, clientii se vor bucura de o masina cu un look putin mai agresiv, avand in acelasi timp un consum redus de combustibil.

Printre imbunatatirile pe care le vor primi se numara suspensia sport, un nou design al jantelor, un body-kit discret, volan si scaune sport, pedale din aliaj, diffuser spate, buza frontala, fundal inchis pentru luminile de ceata si un design de tip fagure al grilei fata.

Ford Focus, Fiesta si Mondeo ST-Line

Incepand cu cel mai mic model, Fiesa ST-Line va fi disponibila cu 4 optiuni de motoare. Pentru cei care prefera propulsoarele pe benzina, Ford propune medaliatul EcoBoost de 1.0 litru, in configuratia de 99, 123 sau de 138 de cai putere. Clientii care isi doresc un motor diesel, micutul Fiesta ST-Line vine cu varianta de 1.5 litri TDCi de 94 de cai putere.

Focus-ul ST-Line este oferit cu doua motoare diesel, cel de 1.5 litri si 118 cai putere, si cel de 2.0 litri si 147 de cai. In ceea ce priveste propulsorul pe benzina, constructorul american vine cu o gama larga de motoare cu putere intre 123 si 180 de cai putere.

Ford Focus, Fiesta si Mondeo ST-LineFord Focus, Fiesta si Mondeo ST-Line

Pentru cei care doresc un sedan in toata regula si opteaza pentru Mondeo ST-Line, vor putea sa aleaga motorul de 2.0 litri TDCi, disponibil atat in configuratia de 148 de cai putere, cat si in cea de 178. Pe lista de optionale, se vor regasi transmisia automata Powershift si tractiunea integrala.

Ford Focus, Fiesta si Mondeo ST-LineFord Focus, Fiesta si Mondeo ST-LineFord Focus, Fiesta si Mondeo ST-Line

Americanii de la Ford se asteapta ca 10% din clientii modelului Fiesta sa opteze pentru acest pachet ST-Line, de aceea au anuntat ca alte modele care vor beneficia de tratamentul special sunt deja pe drum. Printre acestea se numara Kuga, S-MAX, iar putin mai incolo va sosi si un EcoSport ST-Line.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Ford Focus, Fiesta si Mondeo ST-Line
mai multe