Pasiunea pentru fascinatie: Mercedes-Benz & Royal Fashion

Pasiunea pentru fascinatie: Mercedes-Benz & Royal Fashion
"Royal Fashion" - un spectacol in vizunea regizorala a lui Dan Puric Mercedes-Benz sustine o imbinare fascinanta intre teatru, pantomima, balet, step, cadril si rock Mercedes-Benz: pasiune pentru fascinatie, perfectiune si responsabilitate
Distribuie pe Facebook

Pe 26 octombrie, la Teatrul de pe Lipscani, Mercedes-Benz Romania a sustinut premiera unui spectacol remarcabil, in viziunea regizorala a lui Dan Puric: "Royal Fashion". Spectacolul, care instaureaza un dialog inedit trecut-prezent, sub bagheta magica a lui Puric, este o parabola inedita a monarhiei realizata cu mijloace originale, imbinand pantomima, baletul, stepul dar si cadrilul cu rock-ul.

Mai mult, "Royal Fashion" este, asa cum il vede Puric, un cumul de valori si traditii necesare oricarui tip de societate care doreste sa evolueze. Costumele fabuloase create de Doina Levintza, scenografia Corinei Gramosteanu cu un mesaj propriu, care potenteaza semantica spectacolului, coregrafia Leliei Marcu, mijloc de concretizare a viziunilor, a utopiilor si a profetiilor spectacolului completeaza lumile imaginate de Dan Puric, nuantand momente si spargand conveniente.

Distributia "Royal Fashion" a prezentat nume cunoscute celor care admira spectacolele lui Dan Puric: Ileana Olteanu, Violeta Huluba, Nadejda Dimitriu, Lelia Marcu, Adriana Nicolae, Mihaela Ailincai, Antoanela Vladescu, Ion Parea, Dragos Huluba, Adrian Nour, Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru, Silviu Oltean, Vadim Rusu, Petre Voicu, Petru Ciobanu, Silviu Man, Florin Rosu si Toni Dumitrescu. In plus, spectacolul a beneficiat si de participarea extraordinara a solistilor Operei Nationale Bucuresti: Bianca Fota, Cristina Dijmaru, Bogdan Canila si a ansamblului de balet: Bianca Ungureanu, Cosmina Dina, Andreea Soare, Cristina Babalac, Laela Cocoara.

De peste 125 de ani, Mercedes-Benz a cultivat un set de valori prin care a dat dovada de excelenta. Mai mult, povestea marcii Mercedes-Benz este una despre pasiune. Pasiunea pentru fascinatie, perfectiune si responsabilitate. Astfel, asocierea cu spectacolul "Royal Fashion" reprezinta inca o confirmare a promisiunii de a fascina pe care Mercedes-Benz o face tuturor celor care si-au manifestat pasiunea pentru excelenta marcii germane.
Mai multe detalii despre Mercedes-Benz se gasesc la adresele www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2011