Bacau Rally Team, podium in fata propriilor suporteri!

Bacau Rally Team, podium in fata propriilor suporteri!
  • Bacau Rally Team a obtinut un nou podium in competitia rezervata echipelor
  • Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu au urcat pe primul loc al podiumului clasei 5
  • Rares Tomita si Bogdan Samoila au revenit dupa absenta de la Arad
Distribuie pe Facebook

Prezenta in Moldova pentru cea de-a saptea etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2013, Bacau Rally Team a reusit un podium in competitia rezervata echipelor chiar in fata propriilor suporteri.

Cu exceptia Superspecialei, toate celelalte probe au fost castigate la clasa 5 de Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu, cei doi reusind la finalul raliului sa ocupe prima treapta a podiumului atat la clasa 5, cat si in cadrul competitiei rezervate automobilelor cu doua roti motrice. „Alaturi de Catalin am trait doua zile de vis. A fost un raliu perfect pentru noi si victoria in fata sustinatorilor nostri a insemnat enorm. Vrem sa multumim tuturor spectatorilor pentru prezenta si incurajarile de pe probele speciale pentru ca acest lucru a contat foarte mult! Rezultatul nostru a venit in urma unei pregatiri meticuloase a masinii si a muncii desfasurate de intreaga echipa.” declara Adrian Raspopa la sfarsitul competitiei.

„Cu aceasta victorie relansam lupta din clasamentul rezervat automobilelor cu doua roti motrice si speram sa urcam Citroen-ul DS3 R3 pe prima treapta a podiumului si la cele doua etape ramase de disputat in acest sezon.”, a mai adaugat pilotul onestean.

Dan Girtofan si Adrian Berghea au intrerupt seria ghinioanelor la Bacau, cei doi reusind locul al patrulea in clasamentul general la finalul celei de-a saptea etape a Campionatului National de Raliuri. „Asa cum am declarat inaintea raliului, la Bacau am obtinut intotdeauna rezultate bune. Sigur ca ne-am fi dorit sa urcam pe podium dar dupa ghinioanele avute la etapele precedente de la Sibiu si Arad, rezultatul de la Bacau este unul pozitiv pentru noi. Totodata ne bucuram ca am reusit sa aducem puncte importante echipei si sa obtinem locul 3 in acest clasament.” declara multumit Dan Girtofan.

Dupa ce a lipsit de la etapa precedenta, desfasurata la Arad, echipajul format din Rares Tomita si Levente Csegzy a revenit in competitia nationala de raliuri cu o victorie la clasa 3. „Totul a functionat perfect la Bacau si ne bucuram pentru victorie, dar mai ales pentru faptul ca am putut ajuta echipa cu puncte valoroase. Am avut parte de o atmosfera frumoasa creata de fanii de la Bacau si voctoria obtinuta ne ajuta in clasamentul clasei 3 unde ne situam pe a doua pozitie in acest moment. Vom incerca sa ne mentinem pozitia si, de ce nu, sa luptam pentru titlu pana la ultima etapa.” incheia intr-o nota pozitiva Rares Tomita.

Revenit si el dupa absenta de la Arad, echipajul format din Bogdan Samoila si Florin Cojocaru a reusit sa se claseze pe locul al cincilea in cadrul Cupei Dacia. „Ne-am dorit foarte mult sa evoluam in fata fanilor echipei din care facem si noi parte. Probele au fost foarte frumoase, cu un macadam bun si ne bucuram ca am reusit sa terminam cu bine aceasta etapa. Ne-a placut foarte mult atmosfera din parcul de service din Moinesti dar si prezenta spectatorilor in numar foarte mare la superspeciala de pe circuitul de karting unde tribunele au fost pline.” erau gandurile cu care Bogdan Samoila pleca de la Raliul Moldovei Cotnari Bacau.

Bacau Rally Team este sustinuta in Campionatul National de Raliuri Dunlop 2013 de Comfert, Popasul Trebes, Pambac, Consiliul Judetean Bacau, Primaria Onesti, Mere de Itesti, Omniasig, Xtremvideo.ro, Sky Wellness, Vostok Europe prin Russian Shop si Auto Plus.

Distribuie pe Facebook
mai multe