Ferrari confirma - 599 Spyder exista!

Ferrari confirma - 599 Spyder exista!
Ferrari se pare ca a recunoscut existenta unui prototip unicat de Ferrari 599 in varianta cabrio, mai precis un model de 599 Roadster. Se pare ca acesta a fost prezentat in cadrul evenimentului de la Monterey din California, Concours d'Elegance, dar a fost extrem de bine ascuns si tinut departe de orice aparat foto.
Distribuie pe Facebook

Se pare ca masina aceasta speciala este una singura si are o culoare cu totul speciala - un rosu Rosso Fuoco, ceva mai inchis decat clasicul Rosso Ferrari, cu nuante argintii.

Masina este una decapotabila partial, cu un plafon textil ce poate fi folosit ocazional, dar si un panou de sticla ce se poate inlatura. Adica este un cabrio de tip Barchetta, mai mult decat un Spyder, in spiritul Ferrari.

Motorizarea acestui concept se pare ca este de la varianta 599 GTB Coupe. Si nu va trece mult pana cand va fi fabricata de serie, una limitata ce-i drept. 100 de bucati de 599 GTB Spyder vor fi fabricate si vor costa mai mult decat un GTO. Nu se stie insa precis daca numele va fi Spyder, Barchetta sau Monza. Masina va aparea in varianta finala de serie in 2011.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 1 Septembrie 2010