Honda va prezenta la CES o masina care are...suflet?!

Honda va prezenta la CES o masina care are...suflet?!
  • Honda va prezenta la CES un nou concept
  • Acesta a fost botezat NeuV si va beneficia de inteligenta articiala
  • Honda NeuV este dezvoltat special pentru cei care fac naveta
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a anuntat ca printre exponatele cu care va veni la CES 2017 se va afla si noul concept NeuV. Acesta va beneficia de inteligenta artificiala si este descris ca un "motor de emotii."

In ultimii ani, majoritatea constructorilor de automobile au investit extrem de mult capital in sisteme autonome, sau cu alte cuvinte, in masini care se conduc singure. Insa, pentru japonezii de la Honda acest lucru se pare ca nu este de ajuns. Ei vor sa mearga si mai departe.

In acest context, oficialii niponi au anuntat ca vor aduce la CES 2017, celebrul "targ" dedicat tehnologiei care este organizat anual in Orasul Pacatelor, Las Vegas, un nou concept, botezat NeuV.

Honda NeuV concept

Ce este atat de interesant la el? Ei bine, faptul ca are...suflet. Da, ati citit bine. Noua Honda NeuV va beneficia de inteligenta artificiala, iar constructorul nipon o descrie ca fiind "un angrenaj care ii va permite masinii sa genereze propriile emotii, in mod artificial." Deocamdata nu au fost publicate informatii suplimentare, asa ca nu prea stim cum sa interpretam acest lucru sau ce inseamna aceste emotii si cum vor fi ele puse in practica, insa ne-a facut sa ridicam o spranceana.

Honda a atasat chiar si o fotografie cu noul concept, despre care mai spune ca este dezvoltat special pentru cei care fac naveta. Stiind acest lucru, puteti intelege mai bine design-ul minimalist si forma patratoasa in care accentul cade pe practicalitate, si nu pe linii atragatoare.

Noul concept va putea gazdui doi pasageri intr-un habitaclu care continua aceeasi tema de la exterior, iar un semn ca exista sanse ca acesta sa intre in productie este prezenta unui volan, in ciuda faptului ca se va putea conduce singura.

Distribuie pe Facebook
mai multe