IMAGINI REALE: Noul VW GTI Roadster Vision prinde viata la Worthersee 2014

IMAGINI REALE: Noul VW GTI Roadster Vision prinde viata la Worthersee 2014
  • Noul VW GTI Roadster Vision a debutat oficial la Worthersee Tour 2014
  • Impresionantul concept car ascunde sub capota un total de 503 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 3.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Anticipat de o serie de fotografii digitale publicate chiar in cursul zilei de ieri, impresionantul Volkswagen GTI Roadster Vision Gran Turismo a debutat in cele din urma, in carne si oase, pe scena evenimentului Worthersee Tour 2014.

Worthersee Tour 2014: Volkswagen GTI Roadster VisionWorthersee Tour 2014: Volkswagen GTI Roadster Vision

Inainte insa de a vedea cum arata in realitate cel mai nou membru al familiei Gran Turismo 6 - care va fi disponibil la vanzare si condus pe drumurile publice, respectiv marile circuite ale planetei incepand cu luna iunie a acestui an, reamintim ca propulsia acestuia este asigurata de o unitate V6 de trei litri, care colaboreaza impreuna cu doua turbine pentru a produce un total de 503 cai putere si 560 Newton-Metri.

Spre deosebire de modelul aflat la baza, impresionantul Volkswagen GTI Roadster Vision Gran Turismo se bucura de beneficiile oferite de sistemului de tractiune integrala 4Motion, lista cu specificatii tehnice incluzand, de asemenea, si o transmisie DSG cu sapte rapoarte, plus o greutate de numai 1.420 de kilograme. Drept urmare, faptul ca pentru rezolvarea ecuatiei 0 - 100 km/h sunt necesare doar 3.6 secunde nu ar trebui sa surprinda pe nici unul dintre noi.

Worthersee Tour 2014: Volkswagen GTI Roadster Vision

Tot la capitolul performante avem de precizat, bineinteles, si viteza maxima de 306 kilometri pe ora, placerea celui mai nou membru al familiei Gran Turismo 6 de a se dezlantui in linie dreapta fiind tinuta in frau de un sistem de franare ce iese in evidenta in special prin dimensiunea discurilor: 15 inch pentru cele regasite pe puntea fata, respectiv 14 inch pentru cele caracteristice puntii spate.

In ceea ce priveste aspectul sau estetic, impresionantul Volkswagen GTI Roadster Vision Gran Turismo preia numeroase inspiratii de la conceptul Design Vision GTI, dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia evenimentului Worthersee Tour 2013. Astfel, majoritatea privirilor vor fi atintite catre kitul aerodinamic din fibra de carbon, a carei vedeta principala este reprezentata de eleronul de dimensiuni mai mult decat generoase.

Nu vor trece insa neobservate nici aripile proeminente, ce gazduiesc jante forjate pe 20 inci si anvelope de pana la 275 / 30, pachetul stilistic incheindu-se in cele din urma cu interiorul realizat din aceeasi fibra de carbon si accesorizat cu ceasuri digitale de bord, volan imbracat in Alcantara, si nu in ultimul rand, cu o consola centrala ce "sta" intre cei doi ocupanti.

Worthersee Tour 2014: Volkswagen GTI Roadster VisionWorthersee Tour 2014: Volkswagen GTI Roadster Vision

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Worthersee Tour 2014: Volkswagen GTI Roadster Vision
mai multe