LA Auto Show 2014: Lexus LF-C2 Concept aduce o pata uriasa de culoare

LA Auto Show 2014: Lexus LF-C2 Concept aduce o pata uriasa de culoare
  • Japonezii de la Lexus au sosit la Los Angeles alaturi de un concept car extrem de spectaculos, pe nume LF-C2
  • Conceptul cu pricina impresioneaza in mod special prin designul sau, atat cel interior, cat si cel exterior
  • Informatiile de ordin tehnic lipsesc cu desavarsire din peisaj, cel putin pana la acest moment
Distribuie pe Facebook

Intr-o lume monotona, dominata de nuante de negru, alb si gri, o pata de culoare este intotdeauna binevenita. Mai ales daca este servita sub forma unei decapotabile de inalta performanta.

Din pacate, japonezii de la Lexus nu s-au grabit sa publice si detaliile tehnice ce caracterizeaza noul LF-C2, insa ne place sa credem ca spectaculosul concept car din tara Soarelui Rasare vine insotit cel putin de un V8 de 5.0 litri si 477 cai putere.

Nu de alta, dar majoritatea elementelor exterioare - de la grila frontala de dimensiuni ridicole si pana la difuzorul proeminent de aer, il recomanda ca o versiune decapotabila a proaspat lansatului RC F Coupe. O versiune ceva mai dramatic stilizata, ce-i drept.

Un alt punct principal de atractie propus de noul Lexus LF-C2 il reprezinta auriul stralucitor aplicat atat caroseriei, cat si jantelor multispita, spectaculosul concept car din tara Soarelui Rasare impresionand, de asemenea, si prin designul minimalist din dotarea interiorului imbracat in piele alba.

Ar mai fi multe de spus despre acest prototip ce ar putea prefigura o versiune decapotabila a proaspat lansatului RC F Coupe, insa cuvintele sunt de prisos. Drept urmare, te invitam cu caldura sa arunci o privire asupra numeroaselor fotografii surprinse cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles 2014 pentru o parere cat mai apropiata si mai pertinenta de realitate.

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: LF-C2 Concept

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: LF-C2 ConceptSalonul Auto de la Los Angeles 2014: LF-C2 Concept

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: LF-C2 Concept

Salonul Auto de la Los Angeles 2014: LF-C2 Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Salonul Auto de la Los Angeles 2014: LF-C2 Concept
mai multe