Caterinca cu masini: stand-up comedy, vineri seara, la Bucuresti!

Caterinca cu masini: stand-up comedy, vineri seara, la Bucuresti!
Vineri seara, incepand cu ora 21:00, la High Heels Cafe, in Mall Promenada, doi flacai se vor tine de caterinca intr-un show de zile mari cu Stand-Up Comedy. E vorba de Catalin Iliescu si Claudiu Constantin, doi comedianti care promit sa ne dea dureri de burta vineri seara. Dar nu de la o shaorma stricata, ci de la o supradoza de ras!
Distribuie pe Facebook

Daca iti place sa razi, e clar ca-ti plac si evenimentele de Stand-Up. Catalin Iliescu si Claudiu Constantin, care au sustinut pana in prezent peste 1000 de show-uri de stand up comedy in toata tara, te invita vineri seara la High Heels Cafe, in Mall Promenada. Unde vor face o caterinca mult mai diversificata si mai profunda decat cea din clipul de mai jos.

Claudiu Constantin - cu un show proaspat si interactiv, cucereste publicul de fiecare data, transformand situatiile de viata reale si actuale in hohote de ras!

Catalin Iliescu - actor, scenarist, stand-up comediant din 2006, reuseste de fiecare data sa imbine talentul cu tehnica dobandita in urma experientei, si de fiecare data o face cu un mare succes!

Rasul, una dintre cele mai contagioase emotii, ajuta nu doar la depasirea starilor de proasta dispozitie, ci si la buna functionare a organismului. S-a demonstrat stiintific ca rasul este o excelenta solutie pentru stres, oxigenarea creierului si reducerea tensiunii musculare!

Rasul, cel mai bun remediu impotriva stresului.
Rasul ajuta la arderea caloriilor.
Rasul are efecte afrodisiace.

Stand Up

High Heels Cafe

Rezervari: 0725.446.182

Mall Promenada

Ora 21.00

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2014