Examenul auto se schimba. Din nou, pentru a n-a oara!

Examenul auto se schimba. Din nou, pentru a n-a oara!
Sa zicem ca tocmai te pregatesti sa obtii permisul auto. Ti-ai intrebat toti prietenii si acum stii in mare despre ce e vorba. Dar stai! Ministerul Administratiei si Internelor are de gand sa schimbe, din nou, pentru a n-a oara, procedura de examinare.
Distribuie pe Facebook

Una dintre modificari prevede ca accesul candidatilor la aplicatia informatica sa se realizeze pe baza unui bon de ordine care contine un cod de bare, inmanat de lucratorii serviciilor publice comunitare, la intrarea in sala de examinare. Codul de bare va identifica intrebarile la care va raspunde un anumit candidat si va avea valabilitate doar in ziua emiterii. In plus, examenul teoretic nu se va mai tine in aceeasi zi cu proba practica!

Mai mult de atat, candidatii "trebuie sa faca dovada capacitatii de a se pregati sa conduca in siguranta" si au obligatia "sa efectueze un control sumar al starii anvelopelor, franelor, directiei, fluidelor (de exemplu, uleiul de motor, lichidul de racire, lichidul pentru spalatorul de parbriz), farurilor, dispozitivelor reflectorizante, semnalizatoarelor si claxonului".

Intreaga lista cu modificari poate fi gasita pe site-ul MAI.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Legislatie Auto DATA PUBLICĂRII: 3 August 2010