Audi lucreaza la o versiune Allroad a modelului RS6 Avant, anunta presa germana

Audi lucreaza la o versiune Allroad a modelului RS6 Avant, anunta presa germana
  • Audi lucreaza la o versiune Allroad a modelului RS6 Avant
  • Noul model este asteptat sa debuteze in toamna anului 2016
  • Sub capota ne asteapta o unitate V8 bi-turbo de 560 cai putere
Distribuie pe Facebook

Conform informatiilor obtinute de publicatia AutoBild, noul Audi RS6 Allroad va fi prezentat oficial in toamna anului 2016. Viitorul model din Ingolstadt se va bucura de acelasi propulsor V8 bi-turbo de patru litri si 560 de cai putere precum versiunea Avant.

Audi pregateste o surpriza majora pentru anul viitor: conform publicatiei germane Autobild, compania auto din Ingolstadt lucreaza din greu la o versiune Allroad a modelului RS6 Avant.

Programata sa debuteze in toamna lui 2016, noua varianta va fi propulsata de o motorizare V8 bi-turbo de patru litri, capabila sa livreze tuturor celor patru roti undeva in jurul a 560 de cai putere.

Drept urmare, este de asteptat ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in mai putin de 4.5 secunde, pe cand viteza maxima va fi, cel mai probabil, limitata la 250 de kilometri pe ora.

In ceea ce priveste departamentul vizual, nu ar fi deloc de mirare ca singura diferenta dintre noul Audi RS6 Allroad si actualul RS6 Avant sa constea in ornamentele din plastic de la nivelul caroseriei.

O alta diferenta intre cele doua modele ale companiei auto din Ingolstadt - de-aceasta data de ordin tehnic, se afla in stransa legatura cu garda la sol marita a celui dintai.

Conform aceleiasi publicatii germane Autobild, noul Audi RS6 Allroad a fost dezvoltat special pentru piata din China, insa exista sansa ca proiectul cu pricina sa ajunga inclusiv in Europa.

Asta daca si numai daca va deveni realitate. Daca nu, cei care isi doresc un Audi A6 Allroad vor fi nevoiti sa se multumeasca in continuare cu motorizarea V6 TFSI de trei litri si 333 de cai putere...

... care promite sa aduca prima suta de kilometri pe ora dupa dupa numai 5.8 secunde. Si mai ofertanta din acest punct de vedere este unitatea V6 TDI de 320 CP, care accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5.5 secunde.

Sursa: AutoBild.de

Audi RS6 Allroad - Ipoteza de Design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Decembrie 2015